Tigaie in vis e semn despre relatia ta de cuplu, daca sunt probleme in relatie atunci se vor rezolva, daca nu ai pe nimeni probabil vei cunoaste pe cineva. Urmeaza sa participi la un eveniment, petrecere, intalnire cu prietenii. Foarte posibil sa incepi o relatie serioasa care poate fi precedata de nunta, botez.

Daca visezi o tigaie inseamna pierderi, fie ca sunt materiale sau umane, inseamna cheltuieli mari, mai mari decat iti propusesei. Dar poate semnifica si harnicie, ingrijire pentru tine si cei din jurul tau.

Daca te visezi avand o tigaie inseamna ca vei da sau vei fi invitat la o petrecere.

Daca te visezi cumparand o tigaie inseamna ca ai ceva probleme la serviciu, va trebui sa schimbi ceva acolo, sa fii mai atenta.

Daca visezi o tigaie din fier, fonta inseamna ca ai un anturaj cam dubios, pierzi timpul cu oameni care nu te merita, care nu aduc nimic bun in viata ta.

Daca visezi ca pui unt intr-o tigaie inseamna ca ai multe calitati, multe dintre ele neexplorate.

Daca visezi ca speli o tigaie inseamna ca esti o persoana asumata, care are opinii personale despre situatii, persoane, care e revoltata atunci cand lucrurile nu sunt corecte.

Daca visezi ca prajesti ceva intr-o tigaie inseamna ca vrei totul de la persoana de langa tine, de la cei dragi tie, tragi de ei pentru a le fi si lor bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.