Termeni si conditii

Acest site nu poate fi reprodus sau preluat, fara acordul proprietarului. Desprevise.ro detine drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In aceasta calitate desprevise.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, fara o notificare prealabila, continutul.

Desprevise.ro va ofera posibilitatea de a vizita acest site gratuit, fara insa a va garanta veridicitatea informatiilor furnizate de acesta. Orice prejudiciu sau neplacere cauzata de acest site dumneavoastra in calitate de utilizator, nu poate fi imputat desprevise.ro.

Desprevise.ro nu isi asuma raspunderea pentru continutul furnizat de utilizatori si in mod direct acestia raspund de materialul furnizat.

Informatiile cu caracter personal, cum ar fi numele dumneavoastra sau adresa de e-mail nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviicile noastre fara acordul dumneavoastra.

Toate articolele, textele, logo-urile si designul continut de acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi distribuite si reproduse fara acordul scris al desprevise.ro.

Accesand site-ul desprevise.ro, va obligati sa fiti de acord cu conditiile de mai sus.