In general, atunci cand visezi pasari, trebuie sa te gandesti la o singura explicatie, e vorba despre aspiratiile si sperantele tale. Daca sentimentul, emotia creata de vis a fost una de bine, fericire, armonie, bucuria de a trai, te rog sa nu te ingrijorezi, nu se va intampla nimic rau.

Daca visezi porumbei, pot exista mai multe explicatii, intelesuri si interpretari ale acestui vis. Se poate sa suporti consecintele greselilor comise de alte persoane sau poti afla niste vesti noi. In acelasi timp, daca esti departe de cei dragi, de familie, s-ar putea insemne dorinta ta de a te intoarce acasa.

Porumbelul simbolizeaza pacea, in lume sau intre tine si cei apropiati, de ce nu pacea cu noi insine, este simbolul femeilor cinstite si cu suflet bun.

In general, daca visezi porumbei, acest lucru semnifica posibilitatea de a primi vesti, prietenie, iubire, aspiratie catre libertate si liniste sufleteasca, pace si armonie, legaturi de inima, pe care le ai, le simti sau le doresti.

Daca visezi ca un porumbel soseste la tine pe pervaz, in curte e semn bun, vei primi vesti importante si bune., poate chiar de la iubit/iubita. Daca vei visa o porumbita care se odihneste, in familia ta vei avea multa fericire. Daca visezi porumbel care zboara inseamna ca vei pierde de bani.

Aca visezi porumbei morti poate semnifica faptul ca vei pierde un prieten sau ca un prieten e intr-o stare grava si s-ar putea sa moara.

Daca visezi ca mananci porumbei poate insemna suparare, nefericire, intristare, necazuri.

Daca visezi porumbei vanati si ucisi de alte pasari sau animale inseamna ca vei avea de suferit in urma unor zvonuri pe care le-ai raspandit, niste barfe la care ai participat. Ceva scuze ar trebui sa ai pregatite.

Daca visezi ca incerci sa prinzi porumbei poate sa se implineasca o iubire la care nu m-ai sperai si chiar casatorie, dar si intalnire cu un prieten.

Daca visezi ca vezi un porumbel semnifica faptul ca ti se vor face propuneri avantajoase, bucurie, daca visezi ca vezi doi porumbei, inseamna bucurie familiala, casatorie, fericire.

Daca visezi ca ai porumbei, inseamna ca vei avea musafiri, un porumbel calator inseamna ca iti vei face un nou prieten, multi porumbei, amici sinceri, porumbel pe acoperis, veste buna, porumbel plimbandu-se, surpriza nu prea placuta, un porumbel salbatic, ai de a face cu o femeie netrebnica, porumbei statorinici, intelegere, porumbei gangurind, nastere apropiata.

Daca visezi un porumbelul alb inseamna loialitate, simplitate, blandete, prietenie, casnicie fericita, afaceri prospere.

Daca visezi un porumbel inchis la culoare, negru insemna o posibila legatura sau o relatie intre doua persoane sau doar o simpla intalnire cu cineva de sex opus, fie in interes de serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.