Daca visezi fasole inseamna ca cei din jurul tau se vor comporta urat cu tine, te vor pune in situatii jenante, subordonatii tai vor rade de tine. Ar trebui sa incerci sa iti schimbi comportamentul in ceea ce priveste materialismul care te caracterizeaza. Poate insemna si cearta din cauza anturajului, persoanelor rau famate din jurul tau sau a problemelor materiale.

Mai poate fi vorba si despre o anumita pofta pentru un anumit tip de mancare sau sentimente frumoase pe care le nutresti fata de cineva. Oricum poate fi vorba despre perceptia pe care o au oamenii despre tine si anume ca esti o persoana buna, precum si a urmasilor tai sau a rezultatelor activitatii tale.

Daca visezi fasole verde inseamna multe bucurii in viata ta, precum si faptul ca in perioada viitoare e posibil sa te casatoresti. Daca te visezi gatind fasole verde inseamna ca trebuie sa te reorientezi si sa iti cauti un alt loc de munca. Poate insemna si noi relatii interesante cu persoane foarte placute, inteligente, ce au un farmec aparte, sunt carismatice, dar si bogatie. Daca te visezi mancand fasole inseamna boala, dispute aprinse, dar si teama de cei care te barfesc.

Daca visezi mancare de fasole, fara s-o mananci inseamna lipsuri, o proasta stare materiala, cu urmari in viitorul tau, situatie financiara complicata ce pare sa nu se poata rezolva.

Daca visezi fasole alba inseamna ca in perioada urmatoare vei intampina dificultati, necazuri destul de mari.

Daca visezi bob de fasole inseamna ca in perioada urmatoare vei avea ceva probleme la serviciu. Daca te visezi gasind fasole inseamna lipsuri, saracie. Fasole inflorind in vis inseamna ca parte din visele tale se vor implini, dorintele tale vor prinde contur.

Dca visezi fasolea portionata inseamna certuri, litigii in fata instantelor de judecata si chiar violente domestice. Daca visezi fasole rosie inseamna un viitor mariaj, in perioada imediat urmatoare.

Daca visezi fasole crescand in pamant inseamna ca vei depasi problemele financiare. Daca visezi ca plantezi fasole inseamna un castig apropiat ce poate fi material sau sentimental. Daca te visezi mancand bob de fasole inseamna ca vei avea dispute cu o persoana din anturajul tau.

Daca visezi fasole lima proaspata inseamna ca in perioada urmatoare cam tot ceea ce ti-ai propus si ai visat se vor indeplini.

Daca visezi fasole conservata inseamna ca pe plan profesional vei avea ghinioane, esecuri , urmeaza o perioada nefericita din acest punct de vedere.

Daca visezi ca ai in mana fasole alterata, stricata inseamna ca vei avea mai multe necazuri pe care din fericire le vei rezolva destul de repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.