Daca visezi lume multa, multi oameni inseamna necazuri, tristete, poate chiar un deces, dezamagiri, deznadejde. Lumea multa in vis semnifica faptul ca desi vei avea prieteni aproape, nu vei reusi sa treci peste obstacole, sa-ti indeplinesti visele, dar iti vei gasi pacea, vei avea un viitor bun. Mai poate fi vorba despre procese, pornite de tine sau de altcineva impotriva ta.

Daca visezi lume multa care discuta inseamna ganduri, idei care te chinuiesc.

Daca visezi ca mergi alaturi de lume multa, undeva la un drum inseamna informatii noi care te vor face fericita.

Daca visezi multa lume in varsta la un loc insemna oportunitati, sansa de a te schimba, de a face ceva din viata ta, ai o perioada in care norocul e de partea ta, dar ai parte si de multe bucurii.

Daca visezi lume multa murdara inseamna necazuri, neplaceri.

Daca visezi lume multa imbracata in negru inseamna deces, depresii.

Daca visezi lume multa care se razboieste inseamna relatii scurte.

Daca visezi lume multa ce locuieste in cabine inseamna ca vei primi un dar la job de la un coleg sau o colega.

Daca visezi o multime de oameni morti si tu stand intre ei inseamna pierderi materiale serioase.

Daca visezi lume multa dar avand pielea neagra inseamna oportunitati in viitor.

Daca visezi lume multa adunata, dar mai toti au probleme de sanatate inseamna ca in viitor cei ce te cunosc te vor respecta mai mult, ai reusit sa le castigi increderea.

Daca visezi lume multa imbracata nepotrivit, in lucruri zdrentaroase inseamna necazuri, neplaceri in viata reala, suparari multe.

Daca visezi multa lume bucuroasa inseamna necazuri, nemultumiri.

Daca visezi insa multa lume vesela inseamna fericire, o viata frumoasa, iubire, intelegere, armonie.

Daca visezi lume multa zgomotoasa inseamna ca va trebui sa depasesti anumite etape din viata ta si din care vei iesi visctorioasa.

9 COMENTARII

 1. M-a visat nasa mea de cununie ca aveam parul lung si des si imi baga mana in par si era bogat. Dupa care ma cauta intr-o casa unde era multa lume necunoscuta, multi tigani. Casa era a mea dar necunoscuta de catre nasa mea. In tot visul nu m-a gasit.

 2. M-am visat la casa parinteasca cu fratii mei si cu o femeie necunoscuta. Ii în casa peretii erau plini de mucegai si tavanul daramat. Dar în vis acum ba eram, ba nu eram.

 3. Am visat la mine acasa era multa lume, multi cunoscuti cu cainii si mici si mari. Unul din caini a sarit pe geam si aveam multa mizerie in casa iar eu am inceput sa fac curat.

 4. Am visat o petrecere la mine acasa, care sa terminat urat, cu o cearta. O masina alba a spart usa si a intrat in casa peste noi (stau la casa). Eram ingrozita!

 5. Buna seara tuturor, am avut un vis azi dupa amiaza la care ma tot gandesc ce o fi insemnand?

  M-am visat la casa parinteasca, multa lume printre care si parintii mei care sunt decedati. Toti erau bucurosi numai eu nu, pentru ca in sinea mea voiau sa ma casatoreasca cu cineva pe care eu nu-l vazusem in viata mea.

  Atunci eu am fugit la o vecina, dar mama mea o venit sa-mi vorbeasca si eu repetam mereu nu vin acasa. Dupa ce pleaca toata lumea vin, altfel nu.

  Cu toate ca eu m-am casatorit cu cine am vrut multi ani in urma, nu mi pot imagina de ce mi-a aparut acest vis.

  Ma mai gandesc si la alta varianta – am trecut printr-o operatie grea si poate ai mei simt totul din ceruri.

  Nu stiu, de aceea v-am scris. Multumesc frumos si Doamne ajuta-ne tuturor!

 6. Am visat ca multa lume iesea pe o poarta de lemn careia i s-a stricat incuietoarea. Eu cautam pe cineva sa repare poarta ca sa o pot inchide. Apareau multe persoane necunoscute.

  Un barbat cu un papuc in mina voia sa intre in casa. La radio canta muzica moldoveneasca si nu puteam sa-l inchid.

  O femeie mi-a adus niste cirpe ca sa le iau dar eu nu le-am luat.

 7. Am visat multa lume și mulți copiii care veniseră la mine la o petrecere. Nu ne așteptam la atat de mulți așa că eram mirați. Curtea se transformase într-un stadion.

  Cei mari luaseră loc vorbeau și radeau iar o mulțime de copii se jucau în curte. As vrea sa știu ce înseamnă asta va rog.

  • Pare că ai avut un vis foarte detaliat și interesant. A interpreta visele poate fi o experiență subiectivă, deoarece semnificațiile pot varia în funcție de contextul personal și emoțiile asociate cu visul. În general, iată o interpretare posibilă a visului tău:

   Mulțimea de oameni și copii: Acest aspect al visului tău ar putea simboliza bucuria, vitalitatea și energia. Prezența multor oameni, în special copii, într-un vis este adesea asociată cu noi începuturi, speranțe, visuri și aspirații. Copiii în vise pot reprezenta, de asemenea, inocența, puritatea și bucuria simplă.

   Petrecerea: Petrecerile în vise pot simboliza nevoia de socializare, dorința de a fi acceptat și de a celebra aspecte ale vieții tale. De asemenea, poate indica un eveniment fericit sau un moment de succes care te așteaptă.

   Transformarea curții într-un stadion: Aceasta poate sugera că ești pe cale să treci printr-o transformare majoră sau că un aspect al vieții tale este pe cale să devină mult mai semnificativ decât te-ai așteptat. Un stadion, fiind un loc pentru evenimente mari, ar putea însemna că sunt în fața ta oportunități sau provocări majore.

   Surpriza și mirarea: Sentimentul de surpriză sau mirare în visul tău poate reflecta sentimente neașteptate sau noi experiențe în viața ta de veghe. Poate simboliza descoperirea de noi aspecte ale personalității tale sau întâlnirea cu oportunități neașteptate.

   Copiii care se joacă: Jocul copiilor în vis poate reprezenta nevoia de a te reconecta cu latura ta mai jucăușă sau inocentă. Poate fi un semnal că ar trebui să acorzi mai multă atenție aspectelor mai simple și mai plăcute ale vieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.