Daca visezi lume multa, multi oameni inseamna necazuri, tristete, poate chiar un deces, dezamagiri, deznadejde. Lumea multa in vis semnifica faptul ca desi vei avea prieteni aproape, nu vei reusi sa treci peste obstacole, sa-ti indeplinesti visele, dar iti vei gasi pacea, vei avea un viitor bun. Mai poate fi vorba despre procese, pornite de tine sau de altcineva impotriva ta.

Daca visezi lume multa care discuta inseamna ganduri, idei care te chinuiesc.

Daca visezi ca mergi alaturi de lume multa, undeva la un drum inseamna informatii noi care te vor face fericita.

Daca visezi multa lume in varsta la un loc insemna oportunitati, sansa de a te schimba, de a face ceva din viata ta, ai o perioada in care norocul e de partea ta, dar ai parte si de multe bucurii.

Daca visezi lume multa murdara inseamna necazuri, neplaceri.

Daca visezi lume multa imbracata in negru inseamna deces, depresii.

Daca visezi lume multa care se razboieste inseamna relatii scurte.

Daca visezi lume multa ce locuieste in cabine inseamna ca vei primi un dar la job de la un coleg sau o colega.

Daca visezi o multime de oameni morti si tu stand intre ei inseamna pierderi materiale serioase.

Daca visezi lume multa dar avand pielea neagra inseamna oportunitati in viitor.

Daca visezi lume multa adunata, dar mai toti au probleme de sanatate inseamna ca in viitor cei ce te cunosc te vor respecta mai mult, ai reusit sa le castigi increderea.

Daca visezi lume multa imbracata nepotrivit, in lucruri zdrentaroase inseamna necazuri, neplaceri in viata reala, suparari multe.

Daca visezi multa lume bucuroasa inseamna necazuri, nemultumiri.

Daca visezi insa multa lume vesela inseamna fericire, o viata frumoasa, iubire, intelegere, armonie.

Daca visezi lume multa zgomotoasa inseamna ca va trebui sa depasesti anumite etape din viata ta si din care vei iesi visctorioasa.

4 COMENTARII

  1. M-a visat nasa mea de cununie ca aveam parul lung si des si imi baga mana in par si era bogat. Dupa care ma cauta intr-o casa unde era multa lume necunoscuta, multi tigani. Casa era a mea dar necunoscuta de catre nasa mea. In tot visul nu m-a gasit.

  2. M-am visat la casa parinteasca cu fratii mei si cu o femeie necunoscuta. Ii în casa peretii erau plini de mucegai si tavanul daramat. Dar în vis acum ba eram, ba nu eram.

  3. Am visat la mine acasa era multa lume, multi cunoscuti cu cainii si mici si mari. Unul din caini a sarit pe geam si aveam multa mizerie in casa iar eu am inceput sa fac curat.

  4. Am visat o petrecere la mine acasa, care sa terminat urat, cu o cearta. O masina alba a spart usa si a intrat in casa peste noi (stau la casa). Eram ingrozita!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here