In cazul in care visezi tigru inseamna ca vei reusi sa iti cunosti dusmanii si este timpul sa spui lucrurilor pe nume. Tigrul in vis inseamna infruntare, dar in multe din situatii se ajunge la medierea unui conflict. pe de alta parte, sunt situatii cand aceasta stingere a conflictului se face destul de neplacut, chiar violent. Daca visezi tigru, atentie mare la prietenii tai. Se pare ca acestia nu-ti sunt cu adevarat prieteni, ba mai mult de atat, exista adevarati dusmani printre ei, care din fericire pentru tine se vor da singuri in vileag. Poate inseamna probleme destule de mari la job, este vorba despre cariera ta, intamplari nefericite la locul tau de munca, legat de activitate pe care o desfasori sau chiar de colegi.

Daca visezi un tigru care doarme inseamna lucruri bune la job, poate avansare, promovare. Un tigru furios, agitat inseamna ca existe pericole reale cu privire la integritatea ta fizica, poate chiar atentate la viata sau libertatea ta.

Daca visezi ca un tigru te ataca inseamna paguba, prejudicii, chiar intamplari nefaste, nefericire, nenorocire, probleme mari in familie. Daca un tigru ataca o alta persoana inseamna ca exista riscuri si pericole destul de mari la tot pasul.

Daca visezi ca vezi un tigru in cusca inseamna intamplari fericite la job, poate avansari, promovari. Un tigru imens inseamna ca acei dusmani de care vorbeam mai sus vor reusi sa te induca in eroare, sa te insele.

Daca visezi un tigru omorat de cineva sau ceva sau ca il omori chiar tu inseamna avantaje, succes in perioada urmatoare.

Daca visezi ca esti la vanatoare de tigri inseamna un inamic puternic aproape de tine. Daca reusesti sa indepartezi un tigru in vis si sa-l faci sa fuga de tine inseamna un viitor frumos, succese si pe plan profesional si personal.

Daca visezi un pui de tigru sau privesti nasterea unui tigrut inseamna afaceri prospere, actiuni de bun augur in legatura cu acestea.

Un tigru alb inseamna putere, poate chiar recapatarea puterii.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua,

    Am vazut pe Facebook un vídeo cu un tigru atacand un caine care dormea la usa pe pres si l-a omarit. De atunci visez ca urcat pe terasa casei mele si imi omoara cainii amandoi. Dimineata ma trezesc cu ei amandoi morti plini de sange.

    Va rog din suflet ce inseamna, am visul asta de cateva luni.

  2. Ceea ce vedem uneori pe internet din păcate poate afecta liniștea subconstientului nostru, este o traumă care din păcate a lăsat un semn de neliniște in mintea ta.

    Grija imensă pentru cei dragi amplifică mintea să muncească în plus, continuând să rămână conectată la ceea ce tubai văzut din păcate. In momentul in care acest gând îți vine, ridică-te pune o muzică fa ceva si spune NU, NU TREBUIE SĂ MA GÂNDESC ACOLO. Ești singura care poți elimina aceasta traumă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here