Nunta in vis, in general, inseamna armonie, schimbari viitoare in bine pe care le vei face, emotii pozitive, dorinta de a fi langa cineva, de a imparti timpul sau viata cu cineva. Daca visul acesta nu este placut, te sperie, te trezesti foarte incurcat inseamna ca va urma ceva neplacut sa ti se intample. Dar poate semnifica si faptul ca treci prin momente nu tocmai placute, te lupti cu tine in anumite situatii, nu te simti bine in pielea ta. Daca visezi propria nunta inseamna oboseala, nesiguranta, temeri, stima de sine scazuta, neincredere in fortele tale, nevoia ta de siguranta in relatia pe care o ai.

Daca visezi nunta altor persoane inseamna asumarea responsabilitatilor ca urmare a maturizarii tale, nevoia ta de maturizare, renuntarea la temeri si necesitatea de a te implica afectiv intr-o relatie de dragoste sau chiar doar implicarea la job. Daca visul iti produce placere inseamna evenimente pozitive in viata ta, iar daca visul ti-a creat o stare de disconfort inseamna ca ceva urat se va intampla.

Daca visezi ca faci nunta cu sotul tau actual sau cu iubitul tau inseamna o casnicie fericita, copii multi. Daca persoana cu care te casatoresti nu te face fericita inseamna ca ar trebui sa fii independenta, mai sigura pe tine. Daca te vizezi alaturi de iubit, sot in fata altarului inseamna ca ceva s-a stricat in relatia voastra si doresti sa reaprinzi flacara, doresti un nou inceput in aceasta relatie, pe care nu o vrei terminata.

Daca visezi ca faci nunta in biserica inseamna noi calitati descoperite te vor ajuta. Daca visezi ca planifici nunta unor persoane pe care nu le cunosti inseamna ca vei castiga bani. Daca visezi ca esti invitata la o nunta inseamna noi oportunitati la job sau scoala. Daca visezi ca le urezi cate ceva mirilor la o nunta inseamna ca vor urma schimbari in bine in viata ta.

Daca visezi nunta unui fost iubit inseamna ca este momentul sa treci la o alta etapa in viata ta. Daca visezi ca nunta pe care o faci este in graba inseamna tensiune multa acumulata, griji, temeri, alegeri grele, compromisuri.

Daca visezi ca te recasatoresti inseamna evenimente viitoare placute.

Daca visezi ca te casatoresti cu un strain inseamna inseamna ca in curand vei fi pusa intr-o situatie extrem de delicata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.