Daca visezi o groapa inseamna, in general,  probleme, lucruri ascunse din trecutul tau, o viata pe care vrei sa o tii departe de oameni, nu lasi oamenii sa se apropie prea mult de tine. Poate fi vorba de actiuni mai mult sau mai putin legale. Poate fi vorba despre neajunsuri, neimpliniri, dar si sicane si capcane ale unor oameni care nu te simpatizeaza.

Daca te visezi facand o groapa inseamna ca trebuie sa-ti iei o vacanta, sa calatoresti cat mai departe si pentru o surata cat mai mare, este vorba despre nevoia ta de relaxare, de odihna, pentru un nou inceput, vei avea o viata frumoasa si tihnita, cam tot ceea ce ti-ai planificat se va implini.

Daca visezi ca altcineva sapa o groapa inseamna ca o parte dintre cunoscuti iti va da peste cap planurile vor pune obstacole in realizarea acestora, se vor opune cu indarjire.

Daca te visezi sapand o groapa in curtea ta inseamna boli ale membrilor familie tale, poate fi vorba chiar de decesul cuiva dintre acestia.

Daca visezic a acoperi cu pamant o groapa inseamna actiuni de-ale tale foarte urate, nici tie nu-ti vine sa crezi de multe ori cat de departe ai ajuns care se vor intoarce impotriva ta sau poate fi vorba despre fapte sau comportamente pe care vrei sa le tii ascunse, departe de ochii celorlalti.

Daca visezi ca sari peste o groapa, insa faci acest lucru cu mare dificultate inseamna ca niciun obstacol nu ti se va parea prea greu, vei reusi in viata, in general, insa vei plati un pret foarte mare, vei ramane fara bani.

Daca visezi ca intri intr-o groapa in mod voit inseamna boala lunga.

Daca visezi ca privesti o groapa inseamna pe de o parte ascunzisuri ale vietii tale, dar si faptul ca nu ai sentimente pentru nimeni, dar poate fi vorba si despre o petrecere, sarbatoare la care vei fi invitata.

Daca visezi ca vei cadea intr-o groapa inseamna ca iti vei duce planurile la bun sfarsit cu greutate, vei intampina multe obstacole, dar si energia si forta pe care le emani.

Daca te visezi intr-o groapa cu apa inseamna ca ai fost parasita de toata lumea din jur.

Daca vei visa cum in ultim moment ocolesti o groapa inseamna ca in viata vei reusi sa te feresti de rautati, de oamenii care iti vor raul, de obstacole aparute.

1 COMENTARIU

  1. Gropile sunt peste tot, in realitate sau in vis, nu e bine sa calci in ele, in nici o situatie, dar *cine sapa groapa altuia, cade el in ea*, poti sa fii si Maica Tereza ca tot ai dusmani, daca esti bogat, destept sau ai un job bun, ai dusmani, daca esti cumsecade, iti vezi de problemele tale, ai dusmani ca esti prea retras si nu impartasesti greutatile *prietenilor*, daca esti satul pana peste cap de tot si de toate si vrei sa te retragi sa-ti lingi ranile, ai dusmani ca cine stie ce pui la cale si *prietenii* nu sunt la curent. Insa realitatea este ca poti sa triezi si daca ramane numai unul, sau niciunul, nici o paguba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.