Daca te visezi ca ai bube oriunde pe corp inseamna ca in perioada urmatoare vei beneficia de castiguri financiare, poate fi vorba de imbogatire. Este vorba despre o perioada viitoare frumoasa, linistita, cu multe impliniri si fara griji. Pe plan sentimental, viata ta sexuala se va imbunatati, vei fi implinita.

Daca te visezi cu bube pe fata, gat sau maini inseamna noroc, vei depasi actuala perioada care a fost destul de ghinionista. Mai poate semnifica sprijin, ocrotirea pe care cineva ti le acorda, echilibrul si stabilitate in viata ta, in sfarsit, am putea spune!

Emotional insa vei avea o perioada dificila, nu te simti confortabil in pielea ta, faci eforturi sa te mentii la suprafata. Bubele pe fata in vis mai pot semnifica si stari de iritare din cauza barfelor unor persoane pe care le cunosti. Daca visezi ca ai bube sau rani pe piele este un lucru bun, vei fi sanatos si nu vei avea lipsuri, norocul este de partea ta.

Daca visezi ca vezi bube pe corpul altei persoane inseamna tradare, fii atenta la oamenii din jur, mai ales la cele mai recente cunostinte, care se pare ca te barfesc, ca uneltesc impotriva ta, care iti vor raul si care iti creeaza o stare nervoasa accentuata. Daca in vis vezi pe cineva care are bube, este bolnav si iti cere ajutorul este foarte probabil ca cineva apropiat tie sa aiba probleme, dar nu indrazneste sa iti ceara ajutorul.

Daca visezi o buba rosie si mare pe corpul tau, oriunde, inseamna sanatate, vei avea parte de o perioada buna din acest punct de vedere.

Daca te visezi cu bube pe cap inseamna noroc, vesti bune pe care le vei primi in curand, vei reusi sa-ti recuperazi toate sumele imprumutate de ceva timp si de la care iti luasei gandul.

Daca visezi ca iti ingrijesti bubele inseamna ca ii vei pune pe altii pe primul loc, lasandu-te pe tine si nevoile tale pe loc secund.

Daca visezi bube ce par a fi cosuri inseamna ca in prezent nu esti intr-o relatie care-ti place, nu te simti bine, nu esti fericita alaturi de iubitul tau sau iubitul tau te va dezamagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.