Sarpele este unul dintre cele mai vechi simboluri. Oamenii au fost fascinati de acesta dar au avut si o oarecare reticienta in privinta acestuia. In anumite culturi ele simbolizeaza, forta si inteligenta, ajungand astfel pe blazonul multor popoare. In viziunea altora sarpele intruchipeaza tot ceea ce este rau, malefic, fiind considerat vinovat pentru greseala Evei.

Un simbol al pacatului, in multe culturi este considerat ca un trimis al raului pe pamant. Astfel cei care il ucid considera ca fac o fapt buna. In alte culturi sarpele apare ca un protector, fiind considerat un paznic al familiei, se spune ca fiecarea casa are sarpele ei, daca il ucizi vei pierde pe cineva apropiat.

Sarpele in vis are o puternica semnificatie, deseori cei care il viseaza se trezesc din somn marcati de vis. Semnificatia visului legat de sarpe difera foarte mult in functie de elementele din vis, interpretarea viselor legate de sarpe va fi cu atat mai corect cu cat ne vom aminti exact, toate detaliile dar si sentimentele care ne incercau in acele momente.

Explicarea viselor legate de sarpe:

Daca in visul tau sarpele vine spre tine dar nu te musca doar te ameninta, vei avea parte de o cearta, scandal, neintelegeri. In cazul in care in vis actiunea se petrece in casa ta, a familei, problemele vor fi in familie, daca insa acest lucru se intampla intr-o locatie necunoscuta, straina vei avea parte de probleme cu un necunoscut.

Visand sarpe care te ataca si te musca poate insemna o problema destul de complicata, scandal, batai conflicte majore.

Daca in vis omori un sarpe inseamna ca vei invinge un dusman, sau vei reusi sa zadarnicesti planurile acestuia. De multe ori avem dusmani printre cei care nu ii consideram dusmani.

Sarpele in vis inseamna invidie, multi dusmani, probleme cu cei din jur.

Sarpele de culoare maro poate semnifica schimbarea unor planuri, a vremii, asta in cazul daca doar il vezi in vis.

In cultura popoarelor care practica vrajitoria, vizita unui sarpe in vis poate insemna faptul ca cineva iti doreste foarte mult raul incat a ajuns sa se roage in acest sens sau a recurs chiar la vrajitorie pentru a-ti face rau.

Daca in vis sarpele iti este prieten, nu te ataca, iar tu nu simti frica fata de acesta, poate insemna ca vei reusi sa treci usor peste obstacole, viata va fi frumoasa pentru tine chiar daca uneori traiesti periculos.

Visele din noapte de sambata spre duminica nu au o semnificatie anume, de asemenea daca afara este furtuna iar in visul tau apar serpi, visul nu are o insemnatate anume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.