Usturoiul in vis semnifica o neliniste, problema, trebuie sa ai grija atat la dusmani dar mai ales la cei care spun ca iti sunt prieteni. Daca visezi usturoi, e un vis care anunta schimbari in statutul tau social, urmeaza sa te casatoresti. Si nu oricum, ci cu un partener foarte frumos. Viata ta se va schimba in bine. Poate insa sa insemne grijile tale pe care le ai in realitate, poate vei castiga bani, insa nu din munca cinstita.

Daca visezi usturoi alb inseamna ca in curand vei descoperi sau vei afla despre un lucru, obiect, persoana foarte valoros/valoroasa sau ca regasesti ceva pierdut de ceva timp, ceva sau cineva drag.

Daca visezi ca mananci usturoi inseamna ca vei avea dispute cu un membru al familiei, vei purta o cearta destul de serioasa si urata, vei face ceva boacane in viata reala, de pe urma carora vei avea de tras destul de mult.

Daca visezi pur si simplu ca mirosi usturoiul inseamna ca vei fi protagonista unei actiuni la care nu te asteptai nici tu, cu atat mai putin cei din jurul tau. Poate fi de bine sau de rau. Mai poate insemna si necazuri, mai ales din cauza actiunilor tale care nu intotdeauna sunt facute cu cap.

Daca visezi ca pisezi usturoi inseamna nefericire, tristete, necazuri, iar daca te visezi privind o persoana ce curata usturoiul inseamna actiuni stranii pe care le vei face, actiuni fara noima, uimerea celorlalti fiind maxima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.