Daca visezi untura inseamna ca vei avea diverse incercari in viitor, de a lega prietenii. Vei reusi sa-ti faci prieteni pe viata, oamenii care-ti vor iesi in cale sunt de calitate, vei fi norocoasa sa treci prin aceasta perioada.

Daca visezi ca te ungi cu untura pe corp inseamna ca trebuie sa fii mai intelegatoare, sa ai un glas mai dulce, sa fii mai tandra, iubitoare, tu fiind o persoana destul de rece.

Daca visezi ca folosesti untura in locul uleiului pentru a gati inseamna ca o boala bate la usa ta si asta se datoreaza alimentatiei. Nu trebuie sa deznadajduiesti, vei avea resurse sa rezolvi toate astea.

Daca visezi ca cineva te unge cu untura inseamna ca se apropie vertiginos de inima ta, te va cuceri in viitorul apropiat, iti va castiga simpatia.

Daca visezi ca incerci sa scoti pete de untura de pe haine sau sa scapi de untura aparuta inseamna ca ai obosit in relatia de dragoste pe care o ai, vrei si trebuie sa lasi in urma sentimente prea greu de suportat si de gestionat, vrei si trebuie sa uti de persoana iubita care ti-a provocat atata rau si atatea dezamagiri. Trebuie sa lasi in urma fapte, actiuni care nu-ti fac bine, care nu te satisfac, nu-ti mai sunt de folos.

Daca visezi ca gatesti cu untura inseamna prietenii noi, vei invata multe lucruri noi, vei face schimb de cunostinte si de experiente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here