Daca visezi bila este vorba, in general, despre control, despre pasiune, despre impulsivitate, dar mai ales despre rabdare. Va trebui sa fii putin mai atenta la timpul tau, la profesia ta, la oamenii din jur, trebuie sa incerci sa pui totul intr-un oarecare echilibru. Poate fi vorba despre protectia, sprijinul pe care le primesti sau pe care le acorzi. Poate semnifica de fapt dorintele pe care le ai, gandurile pe care ti le faci. In general acest vis conduce catre un viitor nesigur, precum si la nesiguranta in viata ta.

Trebuie sa iti faci timpul necesar sa iti analizezi viata, pentru a evidentia aspectele pozitive din viata ta. Poate fi vorba despre complexitatea unor situatii cu care te confrunti, dar si de perfectiunea la care tinzi. De cele mai multe ori nu permiti nimanui sa vada ce e in sufletul tau, iti plac armonia, intelegerea.

Daca visezi o bila alba inseamna ca cei din jurul tau te vor respecta, admira, iti vor acorda credit, vei fi foarte satisfacuta de munca ta, indiferent de efortul depus. Aceste bucurii pot sa vina de oriunde, mai ales de la locul tau de munca. Vei avea si unele beneficii, avantaje de pe urma muncii tale.

Daca visezi o bila neagra inseamna cuvinte urate spuse in fata sau in spatele tau, barfe, critici, dar si multe pierderi pe care le vei suferi.

Daca visezi o bila colorata inseamna distractie, dar poate fi vorba si despre felul tau de a fi, jucausa, distrata, distractiva, dar oricum pusa tot timpul pe distractii. Iti place aventura, desi de multe ori pari instabila emotional din aceasta cauza.

Daca visezi o bila de la popice sau biliard inseamna ca planurile tale se vor finaliza cu bine, dorintele, visele ti se vor implini. Esti ambitioasa, iti place sa fii prima, sa conduci, insa uneori acest lucru iti aduce prejudicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.