Zapada in vis este simbolul puritatii si autocenzurii pe de o parte, al bucuriei de copil, al unor noi inceputuri, calatorie, dar si anxietate, temeri multe si apasatoare, precum si o gandire analitica si sentimente reprimate, pe de alta parte. Daca visezi multa zapada si ca mergi prin ea cu greutate, cautatandu-ti poteca inseamna noroc, cu o singura conditie, sa muncesti mult pentru realizarea dorintelor tale.

Daca te visezi cu o lopata in maini,  indepartand zapada inseamna ca atentia ta trebuie sa se indrepte la un prieten, la faptele pe care acesta le va face si care au legatura cu tine, dar si acte de caritate pe care le vei face sau care se vor face pentru tine.

Daca visezi zapada mai poate fi si despre curajul de a incepe o noua relatie si la bucuria pe care aceasta o aduce in viata ta.

Daca visezi ca ninge, poate insemna bucuria de a trai, si in acelasi timp renasterea ta, schimbarea completa a vietii tale, ce are legatura cu dorintele tale.

Daca visezi ca ninge cu fulgi mari si partie cu zapada artificiala inseamna ca ceva urat ti se va intampla, vei avea dispute cu o persoana care poate fi iubit, prieten sau doar o cunostinta.

Daca visezi ca faci bulgari de zapada, alaturi de cei dragi inseamna incredere, ca te poti baza pe prieteni, dar daca visezi ca te bati cu bulgarii de zapada inseamna ca vei primi multe informatii de la cei apropiati, care pot fi pozitive sau negative, rivalitate.

Daca te visezi in mijlocul unei zapezi viscolite inseamna viata fericire, siguranta financiara, armonie. Daca visezi zapada de un alb imaculat inseamna o viata noua, schimbari in viata ta. Daca visezi zapada topita inseamna autodepasire, faptul ca ai depasit anumite blocaje.

Daca visezi ca ninge lin inseamna o viata frumoasa alaturi de cei dragi tie. Daca visezi ca te plimbi cu saniuta, pregateste-te de o calatorie in interes de serviciu sau vacanta.

Daca visezi ca zapada s-a asezat in strat gros pe pamant  inseamna abundenta, belsug. Daca visezi ca ai gasit un obiect al tau sau al altuia in zapada inseamna ca iti vei descoperi in curand noi placeri, activitati. Daca visezi ca intri in zapada inseamna multa dragoste din partea familiei tale.

Daca visezi un om de zapada inseamna abandon, stima de sine scazuta, cearta sau despartire de iubit. Daca te visezi ca faci ingerasi de zapada inseamna oboseala si nevoia de vacanta.

Daca visezi un camp foarte intins acoperit de zapada inseamna boala. Daca visezi zapada murdara inseamna minciuna.

Daca visezi o avalansa marcheaza inceputul unei perioade destul de urate in viata ta, tristete. Daca visezi zapada inghetata inseamna nesiguranta.

Daca visezi ca ai zapada multa in curte, e posibila o sarcina insa nu cu partenerul tau stabil. Daca visezi ca te impiedici si cazi in zapada inseamna ca vei intampina piedici in viata ta. Daca visezi gramezi de zapada inseamna ca in curand vei suferi o deceptie.

Daca visezi o iarna lunga si cu zapada multa inseamna bogatie. Daca visezi o iarna cu zapada dar si cu ger inseamna ca va urma o perioada grea, in singuratate.

Daca te visezi mancand zapada inseamna vesti bune pe care le vei primi, dar si anumite placeri aparente pe care ti le ofera o persoana, dar care nu are ganduri serioase.

Daca visezi zapada afanata inseamna capricii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here