Daca visezi vulpe inseamna ca in jurul tau sunt tot felul de prieteni falsi, ai parte de minciuni, viclenii. Exista dorinte sexuale ascunse pe care incerci sa le pui in practica cu diversi prieteni. Poate semnifica teama de boli, uneori exagerata. Poate fi vorba despre o iubire neimplinita, neimpartasita. Atentie la partener, nu e departe de a te insela.

Daca visezi ca prinzi o vulpe inseamna stapanire de sine, echilibru, rabdare, calitati importante pe care le ai.

Daca visezi ca omori o vulpe inseamna ca uneltesti ceva impotriva unei persoane, vrei sa ii faci rau.

Daca visezi ca iti apar in drum doua sau mai multe vulpi va trebui sa ai mai multe atentie la cei din jurul tau, nu te mai increde in nimeni, in afara familiei.

Daca visezi ca ai o vulpe inseamna ca vei pierde sume considerabile de bani, e posibil sa pleci departe de toti ai tai. Vei avea poate parte de o urmarire ca in filme, ceva palpitant se va intampla in viata ta.

Daca visezi ca vezi o vulpe inseamna drumetii departe de casa, dar si dusmani nebanuiti.

Daca visezi o vulpe cu coada stufoasa inseamna ca vei fi nevoita sa stai in compania unei persoane care nu iti place deloc, pe care nu o suporti.

Daca visezi ca te lupti cu o vulpe inseamna certuri multe cu diverse persoane, numai ca nu ti-ai ales bine partenerii de scandal, par a fi vicleni.

Daca visezi ca domesticesti o vulpe inseamna ca te vei indragosti de persoana care nu trebuie.

Daca visezi o vulpe naparlita inseamna ca vei avea parte de multe cunostinte noi.

Daca visezi o vulpe omorata inseamna ca viitorul iti rezerva multe lucruri bune, vei fi fericita.

Daca visezi ca te joci cu o vulpe inseamna ca pericole te asteapta la tot pasul.

3 COMENTARII

  1. Am visat ca in casa unui coleg era o vulpe in pat iar afara intr-o balta erau foarte multe vulpi sub apa care vanau pasari. Vulpea din casa a fost data afara si am vazut-o pe fereastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.