Daca visezi visine inseamna ca vei avea parte de iubire, de multa fericire si multe bucurii, noroc in toate planurile. Mai semnifica faptul ca odata cu trecerea anilor nu vei simti implinire, ci din contra vei simti ca viata a trecut pe langa tine, ca nu ai reusit sa-ti traiesti viata si sa te bucuri de ea, poate fi vorba si despre posibile boli, lacrimi. Mai poate fi vorba si despre faptul ca esti o persoana apreciata, atat pentru aspectul fizic, dar mai ales intelectual. Mai semnifica si bogatie.

Daca te visezi culegand visine inseamna noroc, dar si multa fericire, iar daca ele sunt dulci inseamna un viitor frumos, implinirea dorintelor tale, castiguri financiare.

Daca te visezi mancand visine inseamna oboseala, imbatranirea inaintea de vreme, arati mai batrana decat ar trebui, conform varstei. Mai poate semnifica si faptul ca nu ai reusit sa te tii de promisiunile pe care le-ai facut de curand unei alte persoane sau ca cineva nu se tine de promisiunile pe care ti le-a facut, dar poate insemna o petrecere, bucurii, dar si necazuri in perioada viitoare. Daca visezi ca mananci visine dulci si acest vis iti da o stare de bine inseamna impliniri, sanse si oportunitati pe care viata ti le da, idei bune in afaceri, vei avea parte de schimbari in bine in viata ta, esti o persoana ambitioasa, verticala care preferi sa renunti la importante sume de bani decat sa tradezi pe cineva sau sa-ti incalci cuvantul sau ideile pe care le ai si in care crezi. Pe plan intim inseamna liniste in familie, o viata sexuala implinita, o relatie stabila care te face foarte fericita. Poate fi vorba despre un nou inceput in viata ta care poate fi pe plan profesional, dar poate fi si o noua relatie. Poate semnifica inocenta ta, credulitate, naivitate.

Daca visezi ca alte persoane mananca visine inseamna ca va aparea o situatie in viata ta care te va ajuta si-ti va deschide ochii.

Daca visezi visine stricate inseamna dezamagire in iubire in viata reala. Mai poate inseamna despartire, separare, chiar divort. Va dati seama ca nu sunteti potriviti, compatibili si incheiati relatia de buna voie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here