Visele

Fiecare dintre noi a incercat macar o data sa gaseasca un raspuns la ceea ce a visat noaptea, mai mult sau mai putin interesat, a explicat unui cunoscut un vis care i-a tulburat somnul si dimineata, uneori inducandu-ne o anume stare pe parcursul intregii zile. De cele mai multe ori visele noastre sunt influentate de gandurile pe care le avem sau pur si simplu de ceea ce facem in timpul zilei. Insa se intampla sa avem senzatia ca ceea ce am visat in timpul noptii nu este un simplu vis ci este un mesaj, ceva ce se va intampla si de multe ori aceste lucruri se si confirma. Dar nu tot timpul avem parte de vise care sa ne spuna concret ce ne asteapta, uneori este nevoie sa aflam ce semnifica elementele unui vis.

Talmacirea viselor era practicata inca din vremuri indepartate, prima consemnare apare chiar si in Biblie ( Vechiul Testament ). Cand Iosif a explicat visul faraonului : cele sapte vaci grase care au iesit din apa urmate de sapte vaci slabe. Vacile slabe au mancat vacile grase dar tot asa slabe au ramas. Dupa care au crescut sapte spice pline iar dupa ele inca sapte spice goale care le-au inghitit pe cele pline dar tot goale au ramas. Iosif a explicat acest vis ca fiind un mesaj care spunea ca vor urma sapte ani roditori care vor fi urmati de sapte ani neroditori.

Nu toate visele inseamna ceva sau sunt cu adevarat mesaje de care trebuie sa tinem cont. De-a lungul vremii semnificatia viselor s-a transmis din generatie in generatie astfel s-a format un dictionar de vise. Bunicii nostri spuneau ca visele din noaptea de sambata spre duminica nu transmit nici un mesaj, iar visele dupa miezul noptii inspre dimineata sunt vise importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here