Interpretarea viselor este o indeletnicire foarte veche, in general majoritatea celor care cauta raspunsuri la visele lor sunt manati de curiozitate, sau uneori datorita viselor care prin ceea ce infatiseaza pot tulbura, pune pe ganduri pe cel ce viseaza.

Dictionarul de vise transmis din generatie in generatie, poate explica semnificatia viselor noastre, insa visele, insemnatatea lor poate fi usor diferita de la o persoana la alta.

Acest lucru se intampla atunci care in vise ne apar membri de familie, in special parinti sau bunici. Visele in care ne apar parintii sau bunicii, in cele mai multe din situatii reprezinta atentionari asupra unor lucruri viitoare nu tocmai placute.

 Mai ales daca cei pe care ii visam nu se mai afla printre noi, aceasta categorie de vise pot fi considerate ca fiind vise de atentionare. In foarte multe din cazuri aceste vise se repeta, iar cei ce le viseaza cauta relativ mult mai tarziu raspunsul, talmacirea visului.

Visele in care suntem atacati sau muscati de animale reprezinta o alta categorie importanta, majoritatea celor care se viseaza in aceasta postura vor cauta sa desluseasca sensul visului. In cele mai multe din cazuri aceasta categorie de vise va prevesti evenimente neplacute, probleme de comunicare, dusmani, certuri. Cel mai frecvent astfel de vis are in prim plan sarpele, acesta semnifica dusmani, ura, conflicte, mai ales in cazul in care sarpele ne ataca in vis.

Diferenta intre un vis care vrea sa ne transmita ceva si un vis care nu are nici o insemnatate este greu de facut, mai ales pentru o persoana care nu are experienta in acest sens. Dictionarul de vise poate fi un reper, insa cel mai important factor este starea noastra sufleteasca din timpul visului. Anumite sentimente, trairi din timpul visului ne pot ajuta foarte mult in diferentierea viselor dar mai ales la interpretarea acestora.

Primul pas in deslusirea viselor poate fi dictionarul de vise, pentru o explicare cat mai exacta este foarte important sa avem in vedere visele din trecut si evenimentele ulterioare. Acestea vise mai personale in care apar membrii ai familiei pot avea o semnificatie mai personala si astfel pot prevesti evenimente diferite, fata de explicatiile care se regasesc in dictionarul de vise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.