Este un semn bun daca porti verigheta sau primesti, poate insemna stabilitate, fericire, bucurii. Visul in care simti ca verigheta te strange nu e un semn bun, foarte probabil iti vei insela partenerul, vei gresi. Daca visezi ca ti s-a rupt verigheta, foarte probabil ca relatia ta sa treaca prin momente dificile. Este foarte probabil ca partenerul tau sa isi doreasca sa va despartiti, sau sa iti vezi de viata ta (asta daca esti vaduva sau vaduv). Daca  in realitate nu porti verigheta inca, atunci aceasta poate insemna trecerea unui obstacol cu bine, sau chiar dezlegarea, ruperea unui blestem, vraji.

Daca visezi ca ti-ai pierdut verigheta, o cauti cu disperare, inseamna ca vei trece prin momente grele cu relatia, partenerul tau poate avea probleme care te vor afecta si pe tine. Daca visezi ca gasesti verigheta pe care in trecut ai pierdut-o inseamna ca iti amintesti cu placere de anumite momente foarte frumoase din casatorie, chiar daca aceasta scartaie in prezent.

Daca visezi verigheta, in general, este vorba despre abilitatile tale de comunicare in sanul familiei sau cu cineva foarte apropiat, poate chiar cu iubitul tau. Verigheta in vis semnifica iubirea profunda, posibil in viitor nunta.

Daca visezi o verigheta din aur inseamna ca familia ta in intregul ei va avea parte de multe si mari castiguri financiare, bogatie, noroc, fericire. Acest vis poate insemna casatoria ta in curand sau un prieten sau prietena foarte buna ale tale se va casatori in viitorul apropiat.

Daca visezi ca porti verigheta pe deget, tu fiind casatorita, poti sa zmbesti din nou, in realitate, viata ta se va imbunatati, nu vor mai fi probleme sau alte lucruri care sa te intristeze sau sa te faca nefericita. Daca porti verigheta, tu fiind necasatorita inseamna incredere in sine, stima de sine crescuta, noroc, responsabilitati multe carora le vei face fata cu succes.

Daca visezi ca iti scoti verigheta de pe deget inseamna ca in curand vei avea o vacanta sau calatorie alaturi de o persoana care poate sa fie una necunoscuta, in cursul acestei calatorii tu vei cunoaste multi oameni, vei avea parte de experiente de neuitat.

Daca visezi ca verigheta pe care o porti este mai mare decat degetul tau inseamna ca te vei maturiza, vei deveni mai importanta in relatia ta, desi nu este foarte usor pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here