Daca visezi vasla inseamna, in general, probleme in iubire, relatia pe care o ai cu actualul iubit scartaie, dar si incredere in fortele tale. Daca visezi ca rupi o vasla sau o pierzi in timp ce vaslesti inseamna diverse probleme pe care le vei intampina, dar peste care vei trece, vei iesi basma curata, esec, ghinioane care te pandesc. Daca visezi ca vezi o vasla rupta inseamna ca iubitul tau te va insela.

Daca te visezi folisind vasla inseamna o perioada foarte agitata, neclara, lucurirle vor fi destul de urate in viata ta.

Daca te visezi manuind vasla ca un adevarat sportiv inseamna ca trebuie sa lasi la o parte lucrurile minore de care te ocupi in prezent si sa sa visezi mai mult, sa-ti propui sa faci mai mult, sa ceri mai mult de la viata, sa fii mai ambitioasa.

Daca te visezi vaslind o barca de mici dimensiuni inseamna impliniri, fericire, nu vei avea lipsuri in viata ta. Daca in acest vis mai e o persoana in afara de tine inseamna ca parcursul tau va fi unul spinos, vei avea nereusite inainte sa gasesti calea spre succes.

Daca te visezi intr-o ambarcatiune si vaslesti si inaintezi foarte usor pe apa inseamna ca vei obtine in sfarsit o slujba care te va multumi pe deplin, iti vei realiza multe vise.

Daca visezi ca vaslesti in sensul curentului, cu mare viteza, inseamna ca vei avea rezultate foarte bune in tot ce faci. Daca te visezi vaslind impotriva curentului inseamna o viata plina de capcane, cu multe nereusite, ghinioane, multe lipsuri si probleme de tot felul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.