Varsatorul este un semn zodiacal de aer, care reprezinta simbolul intelectualitatii. Cei nascuti in Varsator sunt atrasi de colectivitate, mediul intelectual fiind pe placul lor, nu se pot lipsi de societate si prieteni. Sunt persoane placute si sociabile, rabdatoare, fidele, sincere, sensibile dar in acelasi timp vesele. Sunt chibzuite in comunicarea cu cei din jur, nu pot trai fara prieteni. In tot ceea ce intreprind ii implica si pe cei din jurul lor. Nu se abat de la drumul pe care au pornit, desi uneori acest lucru ii face de neinteles in fata prietenilor. Nu renunta la ceva fara sa aibe garantia ca altceva ii va lua locul. Au visuri marete pe care le si realizeaza si inspiratii care le dau mari daruri in arta.

Caracterul nativilor din zodia Varsator

Sunt persoane care nu sunt interesate de partea materiala, urmaresc tot timpul ideea si nu banul. Sunt persoane intuitive, se bazeaza pe acest lucru in viata. Simt pericolul, au o antipatie instinctiva pentru cei care le-ar putea face rau. Femeile au o placere innascuta pentru studiu, apreciaza lucrurile frumoase, sunt discrete, multumindu-se cu resemnarea si filozofia. Nativii din Varsator au inclinatii spre ocultism, uneori merg chiar si la ghicitori.

Dragoste

Varsatorul este atras de tot ceea ce este nou, unic si rar. Acest lucru il stimuleaza si in dragoste, de aceea are o conceptie foarta larga, fiind de multe ori deschis la noi relatii. Nativii nascuti in aceasta zodie sunt interesati mai degraba de satisfactia spirituala decat de cea fizica. Sunt dispusi la relatii de scurta durata, fara intrebari si raspunsuri din partea partenerului dar in acelasi timp nu vor spune nu unei relatii serioase.

Culorile zodiei Varsator

Culoarea specifica aceste zodii este indigo, o culoare care denota o gandire independenta, disponibilitatea de a ajuta. Aceasta culoare denota si respectul fata de traditie, dar in acelasi timp poate ascunde o fire rebela chiar si pesimista uneori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.