Daca visezi var, indiferent daca e stins sau nestins inseamna ca vei face niste schimbari in viata ta, unele dintre ele fara dorinta ta, oricum vei lua de la inceput o munca pe care o credeai terminata.

Daca visezi ca varuiesti isesamna ca vei achizitiona un apartament sau o casa noua, facand schimb cu vechea ta lucuinta, dar poate fi vorba si despre perioade dificile ce vor urma, atat in familie, cat si profesional, dificultati financiare. Mai poate semnifica si faptul ca iti vei oferi ajutorul unei persoane care va depasi unele priobleme destul de grele. Asadar, in curand un vis de-ale tale va deveni realitate, te vei muta intr-o locuinta noua pe care o planuiesti de multi ani, fie in acelasi oras, fie in alt oras sau chiar in alta tara. Mai poate fi vorba despre sentimente de plafonare pe care le simti, probabil acesta fiind unul din motivele schimbarii dorite. Viata te va pune la incercari si acasa si la serviciu, insa vei reusi sa finalizezi cu bine tot ce-ti propui. Sunt persoane in jurul tau care-ti vor raul, care te barfesc si vor sa-ti strice reputatia.

Daca visezi nori de var inseamna recunoasterea meritelor la serviciu, ce-ti va aduce avansarea ta la job, dar si castiguri materiale substantiale.

Daca visezi ca varuiesti cu var galben inseamna stres, nevoia ta de a te relaxa, altfel risti sa ai parte de niste boli detul de urate. Daca varuiesti cu var albastru inseamna castiguri materiale, noroc, dar si liniste si fericire in familie. Daca varuiesti cu var alb inseamna maturitate, dar si inocenta, nemultumire, ambitie, perseverenta, vei lua munca de la capat, vrei sa faci lucrurile bine de data asta. Este valabil si pentru o noua relatie de iubire. Daca varuiesti cu var verde inseamna noroc, forta, energie, vitalitate, bani multi iti vor intra in casa, dar si o sanatate de fier.

Daca visezi ca varuiesti cu var ce aduce spre rosu inseamna ca nu prea esti pasionala, afectuoasa ceea ce iti aduce multe reprosuri din partea iubitului tau.

Daca visezi ca varuiesti cu var maron inseamna prea multe vise, lectii de viata pe care le vei primi, situatii grele pe care le vei traversa, apropiati mincinosi, lasi si tradatori, probleme in cuplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.