Daca visezi o vaca frumoasa inseamna viata frumoasa, multe bucurii, reusite pe toate planurile, fertilitate, maternitate. Daca visezi o vaca grasa, bine intretinuta inseamna viitor bun, longevitate, afaceri prospere, multe proiecte bune la care vei lucra si multe contracte avantajoase pe care le vei incheia si duce la bun sfarsit, distractie impreuna cu persoane dragi, dar si posibile invidii si boala. Daca visezi o vaca slaba si murdara inseamna ca va trebui sa depui efort mai mult la locul de munca pentru a resui sa iti duci la bun sfarsit toate planurile, saracie, neajunsuri, dar daca visezi vaca slaba in grajd inseamna succes, castiguri materiale.

Daca visezi o vaca gravida inseamna planuri bune si banoase, dar si aparitia unui copil.

Daca visezi ca ingrasi o vaca slaba inseamna ca vei avea un loc de munca mai bun sau vei fi avansat/promovat la loculd e munca actual.

Daca visezi excremente de la o vaca inseamna bogatie.

Daca visezi vaci la pascut inseamna viitor bun pentru tine, multe surprize placute, dar si un posibil conflict cu o persoana apropiata in care vei intra in viitor.

Daca visezi multe vite in curte inseamna bogatie, iar daca visezi vite in grajd inseamna sanse pentru a darui multe bucurii celor din jur, mult noroc, multe rezultate bune cam in orice iti propui, pace si liniste in familie, bogatie, multi bani, relatii de prietenie frumoase, relatii stabile de iubire, o posibila casatorie in viitor, dar si nevoia ta de a apartine unui grup sau organizatie.

Daca visezi vite care mananca multe lucruri bune care se vor intampla in viitorul tau, vei avea parte de odihna si liniste, de relaxare, comoditate.

Daca visezi ca vei injunghia o vita inseamna stagnare la job sau chiar regres, dar in viata persoana vei fi lipsita de griji. Daca visezi ca o vaca a fost sacrificata inseamna ca in curand se va produce un cutremur, incendiu, sau inundatie.

Daca visezi ca mulgi vaci inseamna sanatate, castiguri financiare, dar si depozite pe care vei reusi sa le faci.

Daca visezi o cireada de vite inseamna prietenii, insa de scurta durata, iar daca visezi ca hranesti vitele inseamna succes, izbande, iar daca visezi ca vacile iti dau lapte inseamna rezultate bune pe toate planurile, generozitate care se va intoarce catre tine, dar si toleranta si multi copii ce vor urma.

Daca visezi o vacuta care mugeste inseamna deces in familie.

Daca visezi o vaca trista inseamna ca in viata ta vor fi multe neajunsuri, vei duce un trai modest, saracie.

Daca visezi un schelet al unei vaci inseamna lipsa emotiilor in ceea ce o priveste pe mama ta, ca urmare a unor dispute din copilarie, la care nu ati resuit nici pana in prezent sa ajungeti la un consens.

Daca visezi o vaca galbena inseamna fericire, bogatie, prosperitate, recolte bune. O vaca alba inseamna puritate, intoarcerea catre biserica, catre Dumnezeu. O vaca rosie inseamna furie ascunsa. O vaca neagra inseamna atacuri mari ce se vor da asupra ta.

Daca visezi coarne de vaca inseamna ca esti o femeie rebela, nu tii cont de niste reguli teoretice, iti place sa-ti traiesti viata asa cum crezi tu mai bine.

In cazul in care te visezi urmarita de o vaca inseamna ca in realitate ai parte de tot felul de surprize, iar daca reusesti sa scapi de aceasta vaca inseamna castig, izbanda impotriva dusmanilor tai.

Daca visezi o vaca furioasa sau nebuna inseamna ca in realitate de deranjeaza multe situatii sau lucruri.

Daca visezi o vaca vorbind inseamna dorinta ta ascunsa de comunicare, faptul ca esti o persoana sociabila.

Daca visezi capul unei vaci inseamna ca in general, doresti sa ai ultimul cuvand in orice situatie, iti place sa detii controlul. Aceeasi semnificatie o are si daca tu decapitezi o vaca.

Daca visezi o vaca moarta inseamna si mai multa munca pe care trebuie sa o depui pentru a obtine rezultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here