Daca visezi un urs inseamna ca in apropierea ta se afla un dusman foarte puternic si bogat care gaseste in tine un adevarat rival, un om care-i sta in cale. Dar poate insemna si castiguri neasteptate, asadar ar fi bine sa joci la un joc de noroc sau la loterie. Mai inseamna si provocari pe care le vei avea la job sau in afaceri.

Daca visezi ca tu ai un urs inseamna disensiuni pe care le ai cu prietenii sau cu cei din familie.

Daca visezi ca esti atacat de un urs inseamna disensiuni, cearta cu prietenii, dar si precautie de care ar trebui sa dai divada in viitor.

Daca visezi ca ai un urs brun inseamna pasiuni de neinteles pe care ar trebui sa incerci sa le elimini din viata ta, dar si dusmani puternici.

Daca visezi ca fugi de un urs inseamna ca vei evita la limita un pericol. Daca visezi ca fugaresti un urs si apoi il omori inseamna ca dusmanii tai nu vor reusi sa te invinga si vei reusi sa-i dobori, vei elimina din viata ta persoanele toxice.

Daca visezi ca vezi un urs in departare inseamna omanei rai, dusmani care vor sa-ti faca rau, sa te impiedice in viata ta, in a obtine rezultate bune in urma muncii tale cinstite.

Daca visezi un urs linistit inseamna inseamna urzeli impotriva ta.

Daca visezi ursi mari inseamna certuri foarte mari, barfe, calomnii.

Daca visezi mormait de ursi inseamna ca persoane care-ti sunt dusmani te forteaza sa faci ceva impotriva dorintei tale.

Daca visezi un urs polar inseamna dusmani in apropierea ta, pe care nu poti sa-i depasesti, dar si pasiuni arzatoare, efort mare pe care il vei depune pentru inlaturarea dusmanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here