Daca visezi unghie este un semn rau, probleme de sanatate, lucrurile vor merge prost, toate astea daca visezi ca ai probleme cu unghiile. Unghia sau unghiile in vis poat avea si o alta semnificatie, in functie de alte celelalte elemente din vis.

Daca in vis iti tai unghiile foarte probabil ca vei rezolva anumite probleme, vei scapa de griji.

Daca in vis ai unghiile murdare dar te speli si acestea devin curate, inseamna ca vei trece peste probleme, totul va fi bine.

Daca visezi unghii murdare sau in vis iti cade unghia, foarte probabil sa ai probleme in perioada urmatoare, necazuri cu banii, probleme de sanatate.

1 COMENTARIU

  1. Eu, reuseam fara durere sa imi desprind singura toate unghiile de la picioare, dar dedesubt erau deja formate unghii noi, mai subtiri, dar erau intregi. Ma si miram de ce doctorii nu reuseau tot asa ca mine sa le desprinda, fara durere si fara sange. Dupa ce am desprins-o pe cea de la degetul mare, am experimentat ca sa vad daca e posibil cu toate.

    Se desprinsera usor, cu nu stiu ce strategie toate fara chin. Dar habar n-am ce ar putea insemna, insa eu eram micuta, o copilita de vreo 8 ani. De ce faceam asta, nu stiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here