Daca visezi umbrela, in general este vorba despre potentiale castiguri, beneficii pe care le vei avea, dar si despre sprijinul, ajutorul protectia oferite de cineva din apropierea ta, iar daca visezi ca este a ta inseamna ca te vei imbogati in curand, vei avea parte de castigarea unor sume de bani. Daca visezi o umbrela pe care ai deschis-o pe timp de ploaie insemna schimbari in rau in viata ta, suferinte, nefericire si multe lipsuri, trebuie sa iti calci pe orgoliu si sa ceri ajutorul cuiva pentru a trece mai departe. Daca visezi ca deschizi o umbrela inseamna ca esti sociabila, comunicativa, prietenoasa.

Daca visezi o umbrela inchisa inseamna ca vei reusi sa iesi cu bine din situatiile incalcite in care ai intrat, poate si cu ajutorul cuiva.

Daca visezi ca iti cumperi o umbrela inseamna lipsuri, pierderi financiare. Daca visezi ca ai o umbrela pe care o tii in mana inseamna ca trebuie sa ai mai multa incredere in prietenii tai. Daca visezi ca oferi cadou cuiva o umbrela inseamna ca vei avea parte de o intalnire cu un om drag care te va face foarte fericita.

Daca visezi ca ai o umbrela de matase sau o umbrela de soare inseamna ca o persoana foarte importanta, sus pusa va fi parte din viata ta, vei avea parte de protectia acesteia, succesul pe c are-l vei avea. Acelasi inteles il are si visul despre o umbrela care te apara de ploaie.

Daca visezi o umbrela intoarsa de la vant inseamna schimbari in viata ta.

Daca visezi o umbrela pierduta inseamna ca nu esti apta sa termini lucrurile pe care le incepi. Daca visezi ca iti pierzi umbrela inseamna ca vei intampina dificultati la job.

Daca visezi ca repari o umbrela inseamna ca te vei strecura printre toate problemele aparute de curand in viata ta, vei depasi obstacolele aparute.

Daca visezi o umbrela rupta, stricata, deteriorata inseamna pericole primejdii, dar si nebunie.

Daca visezi multe umbrele la un loc inseamna ca trebuie sa ai mare grija la oamenii din jurul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here