Trenul in vis semnifica de fapt modul in care iti traiesti viata, cum ti-o croiesti. Inseamna etape, obstacole, opriri, porniri, privelisti, orizonturi, intalniri, oameni, ambienta. Semnifica si dificultăţi, nu iti gasesti calea.

Poate fi vorba despre un nou inceput, ceva care sa te determine s-o iei de la capat. Trebuie sa constientizezi unde ai gresit, trebuie sa vrei sa schimbi ceva in viata ta. Schimbarile pot sa vina atat in plan professional, cat si personal.

De cele mai multe ori evitam in a face schimbari, pierdem trenul, ramanem prizonieri intr-o viata pe care nu ne-o dorim. Riscam sa nu evoluam sau chiar sa nu involuam, asadar e bine sa stii prioritatile, sav rei sa faci totul pentru a-ti atinge telurile.

Trenul poate semnifica viata ta amoroasa, dar si ca ar trebui sa pleci intr-o calatorie.

Daca te visezi asteptand trenul inseamna ca ai o sansa foarte mare de a reveni pe un drum drept, in adevar. Actioneaza insa imediat.

Daca visezi ca tu esti intr-un tren, iar partenerul in altul, inseamna ca aveti o problema in cuplu, nu mergi cu el pe acelasi drum. Aceeasi interpretare si daca visezi ca te urci intr-un tren, mergi pana intr-un loc si dupa, la intoarcere il pierzi.

Daca visezi ca prinzi trenul inseamna ca vei traversa perioada dificila in care te afli, vei evolua, multe dorinte vor fi implinite.

Daca visezi un controlor in tren inseamna ca ai o teama sa nu fi prins cu ceva din trecutul tau sau ti-e teama sa nu gresesti ceva.

Daca te visezi ca iei cina intr-un tren inseamna dorinte vechi neimplinite deocamdata.

Daca visezi ca tocmai cobori dintr-un tren inseamna ca vei traversa o perioada amoroasa grea.

Daca visezi ca un tren deraiaza inseamna ca afacerile tale se vor impotmoli, e posibil un faliment sa se pronunte.

Daca visezi un tren ce merge cu viteza inseamna ca esti multumit de cum evoluezi, esti calma, rabdatoare.

Daca visezi un tren care pleaca inseamna viitor bun pentru tine, lasi in spate necazurile.

Daca te visezi calatorind intr-un tren inseamna ca trebuie sa te focusezi mai mult pe activitatea ta, ca sa poti avea rezultatele pe care ti le doresti.

Daca visezi un tren marfar sau ca mergi in el inseamna ca dificultatile pe care le ai in businessul pe care-l ai vor fi depasite, te vei bucura in curand de rezultate bune, nesperate, poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here