Daca visezi munca inseamna aspiratiile tale, de fapt, dorinta ta de a aborda noi lucurir, ambitia, perseverenta, dorinta de a reusi, dar si dorinta ta de dezvoltare. Perioada actuala nu este una foarte fericita, dar dupa poate urma o perioada infloritoare. Trebuie sa stii doar sa-ti gestionezi starile, emotiile, oportunitatile ce apar. Vei putea schimba foarte multe, numai sa vrei si sa tii cont de reguli, pentru a nu depasi bunul simt si astfel nu vei deranja pe nimeni.

Daca visezi ca nu mai ai nimic de facut, nicio munca, nicio treaba, poate fi vorba despre deces, despre o boala grava.

Daca visezi ca muncesti alaturi de alte persoane inseamna sprijinul de care ai nevoie pentru a reusi sa iti duci la bun sfarsit anumite treburi sau sa depasesti anumite obstacole greu de trecut.

Daca visezi ca-ti pierzi locul de munca inseamna pe de o parte teama reala de a nu fi dat afara de la serviciu, dar poate fi vorba si despre schimbarile pe care le doresti, poate si schimbarea jobului este o dorinta de-ale tale, speri la ceva mai bun pentru tine.

Daca visezi ca reusesti sa termini o treaba pe care ai inceput-o dupa multe incercari inseamna suparari, tristete, saracie.

Daca visezi ca termini treaba foarte repede fara prea mult efort inseamna superficialitate, dar si sprijin pe care-l primesti mereu de unde nu te astepti.

Daca te visezi muncind intr-o gradina sau in curtea ta inseamna ca vei primi niste vesti grozave care te vor face foarte fericita.

Daca te visezi muncind pur si simplu, facand treburi uzuale inseamna implicare in general, este vorba despre faptul ca ai multe idei, esti creativa, dar si matura astfel incat iti asumi in general faptele, iti iei sarcini si responsabilitati, fara sa te debarasezi de ele pe parcurs.

Daca treburile sunt foarte complicate si vei renunta la ele inseamna boala.

Daca treburile pe care le ai sunt usoare inseamna noroc, buna dispozitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here