Daca visezi tramvai inseamna rautate, barfe, necazuri, nopti nedormite, zvonuri pe care unii din jurul tau le starnesc, vorbe urate, in general, acestia vor sa te denigreze, sa-ti stirbeasca numele, meritele obtinute cu atata truda. Asadar, precautie la oamenii cu care intri in contact, la modul de expunere.

Daca visezi ca stai pe scara unui tramvai in mers inseamna ca-ti asumi niste actiuni foarte dificile, cu riscuri majore. Rezultatul va fi unul pozitiv, in cazul in care visezi ca nu ti se va intampla nimic in urma acestei calatorii.

Saca visezi un tramvai ce are scari foarte inalte, greu de accesat inseamna pericole mari si sigure din cauza riscurilor asumate.

Daca visezi un tramvai cu scari joase, aproape de nivelul peronului inseamna ca vei reusi sa-ti finalizezi proiectele, sa-ti atingi telul, insa in urma unei munci asidue.

Daca te visezi calatorind cu tramvaiul inseamna ca in curand iti vei schimba autoturismul pe care-l ai, iti vei lua unul nou sau vei primi cadou un autoturism pe care ti-l doreai foarte mult, dar poate semnifica si greutati pe care le intampini.

Daca visezi ca ai un accident, un tramvai a dat peste tine inseamna atentie sporita la modul cum conduci, sunt posibile accidente, chiar si fatale.

Daca te visezi conducatorul unui tramvai inseamna ca ai veleitati de lider, conduci o institutie, in general, oamenii te respecta pentru aceasta pozitie sau poate fi vorba despre un nou job in care vei vei avea atributii de sef si automat vei avea castiguri financiare substantiale, dar si noi responsabilitati la locul de munca care iti vor consuma timp, resurse.

Daca visezi ca vezi un tramvai inseamna pierderi in aproape toate domeniile, dar si vesti sau chiar vizite in viitor, vizite ale unor oameni pe car nu-i mai vazusei de mult timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here