Interpretarea viselor este in aparenta un lucru banal atunci cand ai la indemana un dictionar de vise, in realitate lucrurile stau total diferit. Nu toate visele pot fi talmacite, unele pot reproduce exact ceea ce se va intampla, altele au nevoie de o interpretare, explicare a ceea ce semnifica elementele din vis, iar o mare parte din vise pot sa nu insemne nimic. Visele se pot clasifica in urmatoarele categorii : vise telepatice, vise de moment, vise de stare, vise spirituale, visele profetice, cele din urma putand fi de doua feluri : vise codificate si clare.

Visele telepatice sunt categoria  care a fost confirmata  printr-un experiment de  Sigmund Freud, om de  stiinta care a confirmat capabilitatea omului de-a receptiona mesaje in timpul somnului.
Visele telepatice sunt mesaje pe care noi le putem receptiona de la alte persoane cunoscute si care in anumite momente se gandesc la noi. Majoritatea dintre noi am trecut prin astfel de experiente, in timpul somnului visand o persoana pe care nu am mai vazut-o de foarte mult timp iar a doua zi se ne viziteze acea persoana.
Vise de moment, acestea apar in prima parte sau ultima parte din timpul somnului si sunt datorate factorilor externi, cum ar fi galagia, corp amortit, etc. Aceasta categorie de vise nu are nicio semnificatie si nu se interpreteaza.
Vise de stare, acestea apar atunci cand suntem supusi la stres sau emotii foarte puternice, sunt influentate de starea noastra sufleteasca, nu se talmacesc, nu contin nici un mesaj pentru noi.
Vise spirituale, aceste vise sunt un rezultat al gandirii noastre, fiind mai degraba scenarii gandite in timpul zilei care ajung sa fie proiectate in timpul somnului. Tot in aceasta categorie regasim anumite fantezii, dorinte ale noastre care ajung sa fie ,, descarcate’’ sub forma unui vis de noapte. Acesta categorie nu se poate interpreta, insa uneori se poate confunda un astfel de vis cu un vis din categoria „vise telepatice”’.
Vise profetice, acestea sunt cele mai importante, avand doua categorii de vise.
Prima categorie include visele clare, adica vise care transmit un mesaj, proiecteaza o imagine din viitor, nu au nevoie de o talmacire. acestea se intampla in viitorul apropiat, iar actiunea visului coincide in proportie foarte mare cu ceea ce se intampla in realitate. De foarte multe ori ne amintim anumite momente ca le-am visat, uneori ceva mai tarziu decat ar trebui.
Cea de-a doua categorie de vise profetice sunt visele codate, care sunt mesaje importante cu referire la ceea ce ne asteapta, insa nu sunt prezente in vis in mod clar. Acestea trebuie interpretate prin intermediul unui dictionar de vise sau chiar cu ajutorul unei persoane pricepute in acest domeniu. In aceasta categorie de vise se incadreaza visele care lasa o amprenta puternica asupra starii noastre emotionale, visele in care sunt prezente persoane decedate, sau alte persoane sau elemente care ne provoaca o tulburare emotionala, creand o stare de agitatie, emotie sau senzatia ca visul respectiv este important, insemnand ceva.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.