Daca fumezi in vis, este semn ca iti faci iluzii desarte, foarte probabil ca cineva sa incerce sa te insele cu ceva. Nu este indicat sa cumperi sau sa vinzi, poti iesi in pierdere. Daca te visezi intr-o incapere in care sunt fumatori iar tu cauti sa iesi de acolo, e posibil sa rupi o legatura cu cineva datorita unor minciuni. Daca in vis stai intr-o incapere plina de fum si acest lucru nu te deranjeaza, este foarte posibil sa ai parte de sfaturi proaste, minciuni.

Daca visezi o tigara inseamna ca in perioada urmatoare vei pierde timp pretios sin nimicuri, dar vei si pierde petreceri ce se vor da si la care fusesei invitat.

Daca visezi ca fumezi doar jumatate dintr-o tigara si dupa, o arunci inseamna amanarea luarii unei decizii, amanarea momentului de a actiona sau ca o vei face doar pe jumatate.

Daca visezi ca fumezi o tigara intreaga inseamna indeplinirea scopurilor tale, ale planurilor, in general. Daca visezi ca aprinzi o tigara, tragi un fum si dupa o stingi inseamna ca nu esti foarte hotarat, ca iti schimbi repede comportamentul si planurile, ca nu esti consecventa, nereusind sa faci mai nimic din ce-ti propui initial. Ceea ce este bine pentru tine este faptul ca reusesti sa constientizezi toate aceste lucruri. Mai poate insemna participarea ta la o petrecere, cu riscul de a uita lucrurile esentiale din viata ta.

Daca visezi ca fumezi in general inseamna ca vei fi invitat la o petrecere, cu ocazia unei sarbatori, vei petrece timp de calitate alaturi de cei dragi, poate aceasta petrecere sa fie chiar la job, unde colegii tai te admira si vor sa te vada bucuroasa, vesela, fericita. Dar in egala masura poate fi vorba si despre un mic insucces, o mica tristete, deziluzie sau chiar dezamagire din partea iubitului.

Daca visezi ca aprinzi o tigara, in general, este vorba noi proiecte, planuri care se vor realiza, si cu ajutorul unor persoane care au experienta.

Daca visezi ca tii in mana o tigara si eziti in a o fuma sau nu, intre timp jumatate din ea fumandu-se singura, in realitate esti ezitanta, indecisa, amani momentul pentru a lua decizii. In cazul in care tigara se fumeaza singura, pana ce tu te decizi daca sa o fumezi sau nu inseamna ca dupa ceva timp vei reusi sa pui in actiune toate planurile si sa iti vezi visele finalizate cu succes. Daca te visezi tinand in mana o tigara aprinsa inseamna vesti bune, o viata fara lipsuri, griji sau stres inutil. Mai poate insemna intalnirea cu un baiat de care te vei indragosti (daca esti baiat, vei intalni o fata de care te vei indragosti).

Daca visezi pe altcineva fumand sau dand fum inseamna faliment, criza economica, cheltuieli inutile pe care le-ai facut fara rost care acum se vad si care au condus catre dezastru.

Daca visezi ca aprinzi tigara unei alte persoane si ca si tu vrei sa fumezi in acelasi timp inseamna ca oferi sfaturi bune celorlalti, idei bune, de care oamenii din jur tin cont si dau startul unui nou proiect din care vei avea si tu de castigat.

Daca visezi ca in jurul tau e mult fum inseamna temeri, frici, iar daca fumand faci mult fum inseamna ca vei avea noi relatii de prietenie sau poate chiar de dragoste.

Daca visezi ca fumezi poate insemna aventuri amoroase si simti teama fata de rezultatele faptelor tale. Daca fumezi o tigara pana la filtru inseamna ca nu te simti pregatit sa mergi la o mare intalnire si vei amana momentul, insa e posibil ca aceasta intalnire sa nu mai aiba loc niciodata.

Daca visezi tigari neaprinse in pachet inseamna ca esti un bun negociator. Daca visezi ca fumezi mucuri de tigara inseamna saracie.

Daca visezi ca scoti o tigara din pachet inseamna dezamagiri, tristete. Daca visezi ca strivesti o tigara, incercand sa o stingi inseamna bogatie, belsug.

Daca visezi ca stai la o tigara cu alte persoane inseamna barfa la care participi ori chiar faptul ca esti barfita de alte persoane.

Daca te visezi fumand cu pipa inseamna saracie, poate insemna relocare. Daca altii fumeaza din pipa ta inseamna noroc. Daca visezi o pipa sparta inseamna stricarea unei relatii de prietenie, certuri.

Daca in viata reala esti nefumator, insa te visezi fumand inseamna ca nu gandesti prea mult cand iei decizii, alegerile fiind total neinspirate. Daca insa esti fumator si te visezi fumand inseamna ca neimplicare, pasivitate, lipsa oricarei actiuni, o atitudine de asteptare, chiar plafonare.

Daca visezi ca te-ai lasat de fumat inseamna indecizie, nestatornicie, temeri, frustrari, frici, reiesite mai ales din teama de a gresi, de eventuale esecuri. Daca visezi un cunoscut de-ai tai s-a lasat de fumat inseamna ca in realitate vei avea parte de dezamagiri, nu esti capabil sa distingi intre realitate si fictiune, intre adevar si minciuna. Trebuie sa incerci sa te maturizezi.

Daca visezi ca cineva incearca sa te convinga sa fumezi inseamna ca tu singuri intri in diverse actiuni care nu te caracterizeaza, iti plac si te simti bine facand lucruri rele, doar pentru a fi ca ceialalti, poate insemna si dorinta altora de a te manipula su usurinta cu care te lasi manipula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here