Daca auzi telefonul sunand in vis, vei avea parte de profit, banii. Daca vorbesti la telefon, vei primi vesti. In cazul in care vei cauta un telefon in vis, foarte probabil sa nu faci fata activitatilor din zilele urmatoare. Daca visezi ca vorbesti cu cineva cunoscut la telefon foarte probabil sa te intalnesti cu respectiva persoana.

Telefon in vis inseamna castiguri materiale, financiare, avansari, promovari la locul de munca, pot fi si castiguri sentimentale sau umane, dar si boala, griji.

Daca visezi ca telefonezi unei persoane inseamna ca in curand vei avea parte de o intalnire placuta cu cineva drag, dar si abilitatea ta de comunicare cu semenii tai. Daca ti se va raspunde inseamna iubire impartasita. Daca nu ti se va raspunde inseamna ca persoana iubita nu raspunde sentimentelor tale profunde. Daca visezi ca cineva te suna inseamna ca o persoana are nevoie de sprijinul tau material, moral.

Daca visezi ca vorbesti cu cineva la telefon, iar persoana respectiva nu te intelege, nu te aude sau nu e stabilita legatura telefonica inseamna ca ai dubii pe plan sentimental.

Daca te visezi operator telefonic, lucrand la o centrala telefonica inseamna noi cunostinte placute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here