Daca visezi tanc inseamna ca in viata reala exista riscul producerii unui accident de masina. Poate fi vorba despre probleme legate de aparitia unor boli. Orice semn e bine sa-l iei in seama, pentru a nu degenera. Mai poate fi vorba despre sprijinul pe care-l vei primi si care te va apara de multe nenorociri, desi viata ta nu va fi deloc  roz. Aceasta persoana iti va arata drumul pe care sa o iei, pentru a diminua rezultatele negative. Va trebui sa lasi orgoliul la o parte, nu e timpul si nici cazul sa ai o atitudine aroganta. Traversezi o perioada foarte urata.

Daca visezi un tanc foarte mare inseamna un viitor nesigur, vei avea parte de lucurir urate, vei fi foarte trista, vor fi multe nenorociri care se vor abate peste tine. Iti place sa intri in situatii delicate, in care teoretic nu ar fi trebuit sa intri si care iti vor aduce deservicii majore si pe plan financiar.

Daca visezi tancuri indreptandu-se catre tine inseamna ca trebuie sa-ti asumi situatiile prin care treci, fie ca sunt grele sau mai putin grele, trebuie sa infrunti situatiile neplacute care exista deja sau care vor exista.

Daca visezi un tanc de apa inseamna emotii puternice, echilibru.

Daca visezi tanc de razboi inseamna nevoia ta de a te autoproteja, dar acest sentiment nu vine firesc cu intr-un mod destul de violent, deranjezi multi oameni in jur cu atitudinea ta. Poate fi vorba despre amentintari pe care le primesti sau pe care le faci altora.

Daca visezi ca esti conducatorul unui tanc sau tanchist inseamna ca esti gata sa-ti asumi unele schimbari, ca poti spune oamenilor ce te deranjeaza, insa o faci pe un ton ridicat, deloc politicos.

Daca visezi un tanc de jucarie inseamna inocenta in stransa legatura cu forta, puterea pe care le ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here