Tabla este simbolul rezistentei, ceea ce poate inseamna ca din punct de vedere psihologic si emotional esti foarte puternic, esti capabil sa faci fata unor greutati foarte mari, insa numai daca vei avea parte de sprijinul celor apropiati.

Daca in vis iti apare ca esti inconjurat de table inseamna ca ai multi prieteni de incredere care te pot apara si iti pot oferi siguranta, te vei putea baza pe ei in caz de nevoie si poti apela oricand la sprijinul si bunatatea lor.

O tabla pe care este scris ceva cu creta, ce-ti apare in vis, inseamna ca trebuie sa te pregatesti pentru a primi cele mai rele vesti pe care le poti vei avea in legatura cu o investitie de ordin financiar foarte riscanta, al carui rezultat ai fi putut sa-l anticipezi, insa ai vrut sa incerci sa te lupti cu morile de vant.

Pe de alta parte atunci cand visezi o tabla, inseamna ca nu trebuie sa ai incredere prea mult in prietenii tai, incearca sa fii putin mai independent si sa faci totul dupa propria gandire si prin forte proprii, fara ajutorul altcuiva.

Tabla din vis mai poate fi si simbolul unor defecte de caracter, a rigiditatii tale, a faptului ca nu accepti niciodata sfaturile celui din jur, motiv pentru care subconstientul te avertizeaza si iti spune ca trebuie sa incerci sa devii mai permisiv, sa lasi orgoliile la o parte si sa oferi mai multa intelegere.

Daca te visezi la scoala si vezi tabla in vis, vei avea parte de mult efort, munca. Acest vis mai poate insemna si o eventuala reintalnire cu vechi prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here