Daca visezi supa inseamna in general fericire, armonie, bucurii de tot felul. Daca visezi ca mananci supa inseamna ca ai parte de zile linistite, relaxante, poti in sfarsit sa-ti incarci bateriile, o buna sanatate. Mai poate semnifica faptul ca vei reusi sa iesi singura din belelele create chiat de tine, insa vei iesi sleita de forte din aceasta situatie, deloc placuta, asadar va trebui sa-ti iei o vacanta. Daca visezi supa de cartofi inseamna boala.

Daca visezi supa de lugume inseamna certuri, neintelegeri in familie. Aceeasi semnificatie o are si daca visezi ca mananci supa de legume. Daca te visezi gatind supa de legume inseamna ca nu esti multumita, fericita in prezent.

Daca te visezi gustand supa inseamna ca vei avea castiguri mari.

Daca visezi supa fierbinte inseamna ca vei avea parte de multe bucurii.

Daca visezi o supa grasa inseamna avutie.

Daca visezi o supa in care ai pus multa carne si legume inseamna deceptii, ca nu mai ai forta, putere, te simti sleita, nu mai poti face fata provocarilor, piedicilor puse de altii.

Daca visezi ca vezi supa pe masa inseamna ca vei primi sprijinul cuiva in care nu aveai deloc incredere.

Daca visezi o supa sarata inseamna nefericire, multe necazuri ti se vor intampla.

Daca visezi o supa slaba, de spital inseamna o sanatate robusta.

Daca te visezi mancand supa cu lingura inseamna putere si determinare.

Daca visezi ca prepari o supa sau daca o prepari la insistentele si pentru iubitul tau inseamna ca ai multa forta asupta lui, il manipulezi destul de usor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here