Daca visati sunca, cumparata sau mancata, inseamna probleme de sanatate. Sunca in vis mai poate inseamna si faptul ca in jurul tau sunt persoane rele, clevetitoare, care vor sa te distruga. Poate semnifica primejdiile de orice fel care te asteapta, dar si relatii de afaceri bune pe care le ai cu ceilalti parteneri si idei foarte bune pe care le ai in ceea ce priveste afacerile tale care te vor ajuta pe plan material.

Daca te visezi mancand sunca mai poate semnifica si copii ce urmeaza sa-ti umple casa si sufletul, dar si faptul ca din pacate vei pierde persoane dragi (nu neaparat in sens de moarte), dar si lucruri, obiecte la care tii foarte mult.

Daca te visezi taind sunca si feliind-o inseamna ca vei depasi traume, pericole, obstacole aparute.

Daca visezi ca cineva taie sunca inseamna ca exista persoane ce te ameninta, care iti vor raul. Perioada aceasta va fi foarte scurta si nu va lasa urme.

Daca te visezi vanzand sunca inseamna bogatie.

Daca visezi ca mananci sunca impreuna cu o alta persoana inseamna castiguri financiare foarte mari, dar si relatii amoroase intense, frumoase din toate punctele de vedere care se vor termina printr-o casatorie.

Daca visezi miros de sunca inseamna ca poti sa ai parte de ajutorul cuiva dar si daca exista fapte impotriva ta, ai resurse sa le faci fata.

Daca te visezi gatind un fel de mancare cu sunca (oua, pizza, rulouri etc.) inseamna ca vei avea parte de tensiune in relatia cu iubitul tau.

Daca visezi ca pastrezi sunca in frigider inseamna ca vei trece ca prin urechile acului de un mare dezastru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here