Daca visezi strigoi inseamna, in general, ganduri malefice, iti place cumva magia si jocul pe care-l porti deseori in legatura cu destinele oamenilor. Daca visezi ca iti apare un strigoi inseamna ca exista ganduri, nu neaparat pozitive din trecut si care nu-ti dau pace, o iubire veche de care nu poti scapa sau de care nu vrei sa scapi. Toate acestea te fac cumva sa traiesti in trecut, sa nu te bucure nimic din prezent. Sunt amintiri pe care nu ai fi vrut sa ti le reamintesti si care-ti fac mult rau, ai resentimente si in general multe sentimente care iti provoaca atac de panica, de multe ori. Poate fi vorba despre intamplari din trecut care revin in actualitate ca un deja vu, si numai aminterea la ce ti-au provocat respectivele intamplari si te fac sa tremuri. Se intampla din ce in ce mai des sa crezi in destin, sa ai multe superstitii si sa crezi in ele, sa respecti toti pasii, astfel incat sa nu ti se intample ceva. Sunt persoane pe care le eviti din acest motiv. Ar trebui sa discuti cu un specialist, nu este tocmai potrivit acest comportament. Mai poate fi vorba despre boala, despre stres, despre decizii care se iau fara tine, dar care te afecteza si dorinta ta de a participa la actul decizional.

Daca visezi ca-ti apare in fata ochilor un strigoi care te si bantuie inseamna ca exista situatii in jurul tau de care chiar trebuie sa te feresti, sunt oameni extrem de rai care vor si pot sa-ti faca rau. Poate fi vorba despre blesteme, magie neagra, tot felul de descantece. Viata ta oricum s-a transformat in ultimul timp, ai grija la sanatatea ta si incearca sa vezi und e este problema, poti lua legatura cu un preot sau chiar si cu vrajitoare magie alba, poate te pot ajuta.

Daca visezi ca vezi un strigoi, insa visul nu-ti provoaca temeri inseamna ca sunt situatii care te nelinistesc, exista potentiale pericole, o atmosfera tensionata, ai anumite dorinte de a renunta la chestii toxice din viata ta si pe care nu le poti realiza. Un sfat de la o ruda ar fi indicat.

Daca visezi un strigoi foarte agresiv si foarte urat care te inspaimanta inseamna ca ai sentimente urate fata de o persoana care nu ti-a gresit cu nimic. Ai grija insa toate aceste fapte se pot intoarce impotriva ta ca un bumerang. Greselile pe care le faci nu sunt intamplatoare, le faci inadins. Vei avea multe nereusite din cauza caracterului tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here