Strapuns

Daca visezi ca o persoana este strapunsa cu un pumnal inseamna ca vei avea parte de multe relatii bune in viitor, poate inseamna noroc, multe reusite, rezultate bune in activitatea ta. Vei incheia aliante si cu cei care nu credeau in tine. Vei avea o viata sociala foarte activa. Va trebui sa fii grijulie cu modul tau de abordare, sa nu iti fie rastalmacite cuvintele, sa nu lasi loc interpretarilor.

Daca visezi ca esti strapuns de un pumnal inseamna ca cineva apropiat iti va face un cadou in curand, care te va bucura foarte mult. Daca esti femeie si visezi ca esti strapunsa de un pumnal inseamna ca cel de langa tine abuzeaza de tine, poate si sexual.

Daca visezi ca ai fost strapunsa de spada inseamna ca te gandesti la trecutul tau, esti usor nostalgica.

Daca visezi ca strapungi pe cineva cu un corp ascutit inseamna ca vei castiga multe batalii mpotriva celor care-ti sunt potrivnici, castiguri meritate avand in vedere munca pe care o prestezi in prezent.

Daca visezi ca ai fost strapunsa de un pumnal rosu si iti curge mult sange inseamna jigniri ce ti se vor aduce sau dusmani aprogi.

Daca te visezi strapuns de moarte inseamna noroc. Daca visezi ca strapungi pe cineva cu o sageata inseamna ca o persoana foarte apropiata intampina in prezent foarte multe dificultati.

Daca te visezi strapuns de o sageata inseamna ca cineva vorbeste urat despre tine, te denigreaza, sunt multi oameni care clevetesc impotriva ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here