Daca visezi o sticla inseamna sentimente de interiorizare, esti foarte afectata de ceea ce ti se intampla insa nu spui nimanui, nu cauti ajutor in alta parte. Poate fi vorba despre faptul ca iubitul te va insela sau ca tu il vei insela pe el sau ca te minti singura. Dar poate semnifica si acte de hotie. O sticla in vis mai poate insemna calatorii ce urmeaza sa le faci, dar si relatii cu oameni care nu te merita, nu esti deloc fericita cu aceste relatii.

Daca visezi o sticla plina inseamna ca vei avea un parcurs foarte bun la serviciu, dar poate fi vorba si despre afaceri infloritoare. Daca visezi sticla goala inseamna nefericire, tristete, necazuri pe toate planurile.

Daca visezi cioburi de sticla inseamna de fapt rezultatele pe care acum le suporti din cauza unor dispute mai vechi sau poate fi vorba despre superficialitate, despre faptul ca nu ai analizat foarte bine tot ceea ce trebuia, trecand prea usor peste anumite aspecte.

Daca visezi o sticla cu apa inseamna o sarcina despre care vei auzi curand, a ta sau a unor apropiate. Apa semnivita fericire, avutie, noroc, o viata lunga si frumoasa, lipsita de griji.

Daca te visezi avand asupra ta o sticla cu apa inseamna ca vei avea mari castiguri materiale sau poate fi vorba despre o eventuala casatorie sau un nou copil.

Daca visezi ca stai la rand pentr a-ti umple sticla cu apa inseamna ca urmeaza un dezasru natural.

Daca visezi o sticla cu vin inseamna inventivitate, spirit artistic, creativitate sau poate fi vorba despre o invitatie la petrecere, la care vei participa.

Daca visezi o sticla sparta inseamna certuri mari cu cei din jur.

Daca te visezi spargand o sticla inseamna nefericire, mare napasta se va abate asupra ta.

Daca visezi dopul unei sticle inseamna pastrarea resurselor pe care le ai, dar poate fi vorba sid espre teama.

Daca visezi palnia cu care pui apa intr-o sticla inseamna ca in viata reala nu ai parte de sentimente de dragoste, impliniri sentimentale, financiare, asa cum iti doresti, ai o relatie urata si grea, cu o persoana care nu te intelege.

Daca visezi astupand o sticla inseamna ca trebuie sa te opresti din cheltuieli inutile.

Daca visezi un pahar de sticla inseamna ca vei primi propuneri de nerefuzat in viata ta.

Daca visezi o sticla cu lapte inseamna fericire, in fiecare dimineata te trezesti cu chef de viata.

Daca visezi o sticla cu un lichid inseamna bogatie. Daca visezi o sticla cu un lichid tulbure inseamna ca ai dispute mari cu iubitul tau.

O sticla cu bauturi alcoolice inseamna veselie, in general.

O sticla cu suc inseamna instabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here