Daca visezi stema inseamna dezamagiri, clipe de asteptare a ceva sau cuiva care nu se vor materializa, vei constata ca a fost pierdere de timp. Poate semnifica irosirea unor sentimente. Stema din vis mai inseamna si faptul ca ai persoane in jur de incredere care nu te vor minti, insela si nici nu te vor trada. Vei putea pleca la drum mai departe alaturi de acestia. Vei intalni oameni diferiti insa spre norocul tau vor da dovada de educatie si bun simt.

Daca visezi o emblema inseamna ganduri despre legaturile din familia ta sau dintre tine si altii, avand la baza in primul rand cultura din care provenit, originile tale sanatoase si dorinta de a reveni in familia ta. Mai poate semnifica forta, energie pozitiva si increderea pe care o ai in tine, ambitia si perseverenta care te caracterizeaza.

Daca visezi o hartie cu emblema inseamna ca tot ceea ce voiai sa stii reusesti sa afli, dar si reusite si izbanda in tot ce faci, vei avea parte de castiguri substantiale si de buna intelegere cu ceilalti.

Daca visezi ca porti o emblema inseamna ca iti vei petrece vacanta intr-un loc  foarte frumos si linisiti, te vei incarca cu energie pozitiva.

Emblema in vis mai poate semnifica relatii noi, schimbari si poate chiar schimbarea loculuid e munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here