Daca visezi statuie inseamna in general ca sentimentele tale nu iti sunt impartasite, cel de langa tine nu nutreste aceleasi sentimente arzatoare pe care tu le ai. E posibil ca cel de langa tine chiar sa-si doreasca sa te indeparteze, chiar daca stie cat de importanta e pentru tine aceasta relatie. Daca statuia e din bronz inseamna ca nu esti verticala, te lasi dusa de val, iar statuia din marmura semnifica in vis faptul ca ai multe sarcini, esti o persoana foarte importanta, ai capacitatea de a te cenzura. Din punct de vedere al felului tau de a fi, pot spune ca esti rece, distanta, prea calculata, insensibila.

Daca visezi ca-ti place o statuie inseamna idei marete care se vor materializa si pentru care vei primi multe laude. Poate mai multa rabdare e recomandata.

Daca te vezi stand ore in sir in fata unei statui inseamna ca ai dorinta de a fi respectata, indragita si chiar iubita.

Daca visezi ca imbratisezi o statuie inseamna realizari pe toate planurile.

Daca te visezi statuie inseamna apetit sexual crescut.

Daca visezi o statuie daramata inseamna vise care nu se vor implini.

Daca visezi ca refaci o statuie inseamna sprijin pe care-l  vei primi de la colegi sau sefi la job.

Daca visezi o statuie care dintr-o data devine vie inseamna noi oportunitati, noi valente descoperite de curand. Poti face mult mai mult decat credeai.

Daca visezi o statuie religioasa inseamna sentimente de dragoste profunde pe care le nutresti fata de o alta persoana foarte apropiata, ai tendinta sa-l protejezi excesiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here