Daca visezi orice despre spirit insemna in general noroc, bunastare, dar poate fi vorba si despre vinovatie, despre temeri fata de trecutul tau, fata de anumite fapte din trecutul tau. Daca visezi ca esti urmarita de un spirit, fantoma inseamna griji, mai ales despre partea financiara. Poate fi vorba despre anumite probleme pentru care iti faci griji.

Daca visezi ca un spirit, o fantoma iti vorbeste sau ca discuti cu ea inseamna dezamagiri, iluzii desarte fata de anumite sperante pe care ti le-ai cladit, anumite lucruri se vor termina foarte urat, vei suferi inclusiv pierderi financiare, afacerile iti vor merge foarte prost.

Daca fantoma, spiritul sunt in alb inseamna sanatate, vei scapa de boli.

Daca fantoma, spiritul sunt in negru inseamna necazuri in viitor, nefericire, dezamagiri din partea prietenilor. Poate fi vorba despre certuri, barfe la care vei fi supusa, secrete de-ale tale ce ies la suprafata, cei din jur vor refuza sa te ajute.

Daca visezi ca o fantoma, spirit fug de tine inseamna ca nu ai motiv sa te temi, sa iti faci griji in viitor, vei avea o relatie de dragoste foarte frumoasa, vei intalni pe cineva care te va face cu adevarat fericita, afacerile iti vor merge de minune.

Daca visezi o fantoma sau spiritul unei rude sau al unui cunoscut inseamna ca aceste persoane aparent iti sunt prieteni, itnrucat in realitate nu te suporta, ba mai mult iti vor raul.

Daca visezi o fantoma sau spiritul unei rude decedate inseamna ca-ti pare rau fata de relatia pe care ai avut-o cu acesta, te simti vinovata ca nu ai facut mai mult de atat.

Daca visezi ca o fantoma sau un spirit incearca sa te omoare inseamna ca ai invatat din greselile trecutului, ai reusit sa lasi totul in urma si incepi o noua etapa in viata ta mult mai linistita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here