Sonerie

Daca visezi sonerie, inseamna vesti bune, informatii noi ce-ti vor fi aduse de alte persoane si care te vor bucura. Daca te visezi sunand la usa cuiva inseamna aventuri, o viata tumultoasa alaturi de iubitul tau, dar si indecizie sau mai bine zis precautie, poate prea mare, in luarea unei decizii.

Daca visezi ca tu apesi pe butonul soneriei inseamna maturitate, stii ce sa faci in viata ta, ce drum sa alegi pentru a avea un parcurs bun, lin. In general, esti o persoana foarte hotarata si ambitioasa.

Daca visezi ca auzi pe cineva sunand la usa ta, inseamna vesti bune pe care le vei primi, experiente bune pe care le vei trai. Dar poate semnifica si nevoia cuiva de ajutor.

Daca visezi ca incerci sa suni, insa soneria este defecta sau suna, dar nu e nimeni acasa, inseamna ca iti consumi timpul inutil asteptand un comportament bun din partea altora, va trebui sa te focusezi doar pe ceea ce tu poti face.

Daca visezi ca auzi soneria unei biciclete sau autoturism inseamna rezultate bune la serviciu sau in afaceri, relatii de prietenie foarte bune.

Daca visezi soneria unui vas inseamna tihna, placere, fericire in viata familiala, dar si extra familiala.

Daca te visezi sunand din clopotel inseamna ca te chinuiesti in zadar, te apleci asupra unor lucruri marunte. Daca visezi ca auzi un clopotel sunand inseamna ca vei face lucruri bune pentru comunitate, dar cu oarecare sprijin si incurajari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here