Daca visezi soim inseamna ca vei avea parte de mult noroc in viitor, vei avea mari castiguri, vei castiga numeroase concursuri. Un soim care zboara inseamna ca esti foarte abil, gasesti solutii si rezolvari ale unor probleme pe care nu le vedeai rezolvate. Vei avea rezolvari chiar si pentru unele probleme reiesite din business, afacerile vor fi infloritoare. Poate fi vorba despre anumite schimbari pe care le vei face in viata ta.

Daca visezi un soim care nu zboara sau ca nu poate zbura inseamna depresii, vor fi persoane in jurul tau sau actiuni care te vor dezamagi.

Daca visezi un soim cazand inseamna ca nu mai ai energie sau putere sa continui.

Daca visezi un soim la vanatoare inseamna surpriza de proportii pregatita de cei din familie. Vei fi destinatarul unei petreceri surpriza sau doar a unor surprize pe care cei dragi ti-a pregatit-o.

Daca visezi ca vezi un soim care se repede la o alta pasare pentru a o manca inseamna primejdii viitoare.

Daca visezi un soim care zboara de la dreapta catre stanga inseamna ca norocul tau e pe cale sa se termine, nu vei mai avea avantajul pe care in prezent il ai in fata altor persoane. Un soim care zboara de la stanga catre dreapta inseamna succes in tot ce faci, poate fi vorba atat despre job, cat si despre familie.

Daca visezi un soim bun inseamna ca in jurul tau ai o persoana care te sprijina neconditionat. Dar poate fi vorba despre persoane dificile, rele, periculoase care vor sa intre in casa ta sau evenimente foarte urate care se vor intampla si te vor afecta.

Daca visezi ca vezi un soim care zboara spre inaltul cerului inseamna ca ai aspiratii inalte, vrei sa-ti atingi obiectivele pe care ti le-ai fixat si muncesti foarte mult pentru asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here