Smochine

Daca visezi un smochin ce are roade inseamna schimbare, vei reusi sa depasesti faza in care te afli si sa gasesti o cale spirituala, impliniri din acest punct de vedere. Mai poate semnifica vesti pe care le vei primi, dar si sperante, castiguri viitoare. In orice conditii este vorba despre multe bucurii, fericire, situatii bune in care vei fi pusa si castiguri in urma expunerii tale. Dar poate insemna disensiuni in familie.

Daca te visezi intinzandu-te dupa smochine inseamna sanse care ti se ofera, dar si focusarea ta pentru a nu le irosi. Daca le vei si culege si le vei manca inseamna indeplinirea dorintelor pe care le ai, iti vei atinge toate scopurile propuse, dai dovada de ambitie si consecventa.

Daca visezi ca mananci smochine inseamna ca in curand vei avea parte de rezultate bune la munca sau in afaceri si te vei bucura pe deplin. Mai semnifica si faptul ca te vei insanatosi dupa o lunga suferinta. Daca esti saraca si visezi ca mananci smochine, vei avea parte si de mai multe lipsuri.

Daca visezi ca mananci smochine coapte, foarte gustoase inseamna ca esti gata pentru orice provocare, esti la un alt nivel, poate fi vorba despre examene pe care trebuie sa le sustii, interviu pentru angajare sau vreo testare pe care trebuie sa o dai sau chiar vreun proiect in care trebuie sa te implici. Mai poate semnifica barfe, vorbe urate care ti se arunca in fata, sau incercarea unora de a te denigra, dar si certuri mari.

Daca te visezi mancand smochine direct din copac inseamna ghinion in dragoste sau chiar dispute aprinse cu iubitul tau.

Daca esti barbat si te visezi mancand smochine inseamna ca sotia ta este foarte eleganta, inocenta, ai parte de o relatie de cuplu foarte frumoasa, o viata sexuala frumoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here