Daca visezi slanina sau clisa inseamna ca in viata ta, in viitor, vei avea o perioada nefericita, multa tristete, multa tensiune, ghinioane pe toate planurile.  Dar din punct de vedere al sanatatii, totul pare perfect. Mai poate semnifica dispute aprinse cu toti cei din jurul tau, dar cea mai apriga va fi cu iubitul tau. Va trebui sa fii mai cumpatata, atat comportamental, cat si culinar. Echilibrul in tot ce faci va trebui sa fie cuvantul de ordine in viata ta. Totusi e posibil sa-ti gasesti sufletul pereche in viitorul apropiat.

Daca te visezi ca mananci slanina inseamna ca iubitul tau te va trada, te va dezamagi, vei descoperi adevarata fata a lui, vei descoperi amantlacurile pe care le infirma cu atata violenta in trecut. Mai poate fi vorba de boala, iar daca visezi ca mai ai o parte din slanina din care ai mancat inseamna ca vei reusi sa te insanatosesti.

Daca visezi slanina proaspata sau mai mult daca ai slanina in camara inseamna ca vei reusi sa depasesti o etapa grea din viata ta, exista multe probleme care te-au afectat foarte mult in ultimul timp.

Daca visezi slanina ranceda inseamna o mare pierdere in viata ta. Poate fi sentimentala sau financiara.

Daca visezi articole vestimentare patate de grasimea provenita de la slanina inseamna decizii luate in pripa, nu vei reusi sa onorezi nici pacar o mica parte din tot ce ai promis.

Daca visezi creme din slanina sau medicamente ce au la baza grasimea din slanina inseamna ca ai invatat ceva din greselile din trecutul tau si ai reusit sa reiei relatii care pareau distruse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here