Daca visezi sifonier inseamna suparari, nefericire, zile urate, o viata plina de lipsuri. Mai poate fi vorba despre schimbari, o perioada de incercari, cautari pe care o traversezi, poate fi doar trecerea catre o alta perioada mai buna. Mai poate semnifica si propria impresie pe care o ai despre tine sau pe care o au altii despre tine, dar e posibil sa fie vorba si despre amintiri sau despre trecutul tau. Vor exista motive in viitor care te vor supara foarte tare sau mai poate fi vorba despre secrete pe care le vei afla si care iti vor produce suparari.

Se mai poate interpreta din punct de vedere al relatiilor de familie.

Daca visezi un sifonier gol inseamna ca relatiile de familie pe care le ai sunt reci, nu te simti fericita, sprijinita de ai tai. Poate fi vorba despre o impacare cu ei, despre o inodare a unor relatii mai vechi de familie, poate sa pui punct unor conflicte vechi care nu mai au niciun rost in prezent. Mai poate fi vorba despre boli sau rani.

Daca visezi un sifonier ce miroase frumos, lucrurile sunt aranjate inseamna bogatie, fericire. Mai poate semnifica feminitatea, senzualiatea.

Daca visezi ca inchizi un sifonier inseamna ca vrei sa-ti ingropi trecutul, sa uiti persoane care ti-au facut rau sau termini o relatie de iubire care iti face mai mult rau decat bine.

Tot ceea ce visezi ca gasesti in sifonierul tau inseamna de fapt persoane, amintiri, fapte, de fapt cam tot trecutul tau cu bune si cu rele.

Daca visezi ca deschizi un sifonier inseamna veselie, fericire, vesti bune.

Daca visezi un sifonier ticsit cu lucururi inseamna ca esti nefericita in viata de zi cu zi, ai necazuri multe si nici nu ai cu cine le imparti.

Daca visezi un sifonier inchis cu haine de valoare inseamna ca sunt persoane in viata ta foarte valoroase pe care nu vrei sa le pierzi. Asadar, atentie la cum te comporti cu ele!

Daca visezi un sifonier blocat inseamna ca esti victima propriilor tale actiuni, esti prizoniera trecutului tau.

1 COMENTARIU

  1. Buna, am visat ca am carat un dulap cu haine dupa mine, parea ca il duceam acasa, a venit ploaia, l-am deschis sa pun ceva pe mine dar nu aveam decat rochite. L-am inchis si am hotarat sa-l duc inapoi. Dulapul era mult mal greu si s-a desfacut in bucati.

    Intr-un final m-au ajutat niste oameni si l-am pus la dos intr-o hala cu gandul sa ma intorc dupa el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here