Cei nascuti in zodia Scorpion sunt persoane active care staruie fara odihna, pana trec de obstacol. Uneori mijloacele folosite pentru a atinge scopul propus nu sunt tocmai ortodoxe dar tot timpul sunt eficiente. Cei nascuti in aceasta zodie nu abandoneaza o idee desi uneori lasa aceasta impresie. Cand te astepti mai putin vor actiona si vor obtine cee ce si-au propus. Elementul caracteristic acestei zodii este apa. Spre deosebire de celelalte zodii de apa, Scorpionul este mai degraba o apa fierbinte care isi face drum prin actiunea caldurii. Cei nascuti in aceasta zodie pot fi impartiti in doua grupe. Prima categorie sunt cei care au o minte limpede si o judecata dreapta, nu sunt interesati de cele lumesti, sunt demni, echilibrati, corecti, tot timpul vor cantari cu mintea orice decizie. A doua categorie se va complace intr-un mediu nu tocmai placut, chiar josnic. Tactul nu este un punct forte, invidia si jignirile sunt ceva normal. Cea mai mare calitate a Scorpionului este ingeniozitatea, lucru care il va ajuta de foarte mult ori in viata. Cel mai mare defect este invidia.

Caracterul nativilor din zodia Scorpion

Cei nascuti in Scorpion sunt persoane ambitioase, ingenioase, pot fi foarte protectori cu cei din jurul lor, dar in acelasi timp pot fii violenti, razbunatori. Se ofenseaza foarte usor si nu iarta niciodata, asteptand momentul potrivit pentru a se razbuna. Barbatii sunt indrazneti, pot fi incantatori cu cei dragi dar si batjocoritori, sunt exagerat de suparaciosi. Femeile sunt exigente cand iubesc, uneori le place sa exagereze, sunt fascinate de bogatie si bani.

Dragoste

In dragoste sunt persoane carora le place sa domine, vor totul, nu accepta compromisuri din partea partenerului. Partenerul Scorpionului trebuie sa fie supus total, in schimb va primi fericirea deplina. Nu va agrea aventurile si iarta foarte rar. Este foarte suspicios si destul de gelos, uneori fara motiv.

Culorile zodiei Scorpion

Culoarea specifica acestei zodii este negrul, o culoare eleganta dar in acelas timp poate fi combinate cu alte culorii, asemeni persoanelor din aceasta zodie care se pot completa usor cu persoane din alte zodii. Negrul confera eleganta, rafinament dar este important sa fie combinat si cu alte culori, altfel poate crea o imagine prea sobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.