Daca visezi schi, in general, este vorba despre pericole care te pasc la tot pasul, despre faptul ca te misti prea repede, atat la propriu, cat si la figurat. Daca visezi ceva ce are legatura cu schiatul sau cu schiuri inseamna ca vei petrece timp frumos, alaturi de cei dragi tie, vei fi admirat, dar si rasplatit pentru ceea ce ai facut in trecut.

Daca visezi ca schiezi foarte bine inseamna ca ai o perioada linistita in viata ta, in care iti merge foarte bine totul, nu mai trebuie sa faci eforturi suplimentare.

Daca visezi ca schiezi usor, incet inseamna ca vei primi o mostenire, vei avea sume de primit din locuri de unde nu te astepti si de la oameni de la care te asteptai cel mai putin.

Daca visezi ca din cauza ghetei te intorci cu schiurile, te impiedici si cazi intr-un maldar de zapada inseamna ca nu vei avea o relatie prea placuta cu seful tau, vei intampina destul de multe probleme la serviciu.

Daca visezi ca vezi manusi de schi inseamna ca vei reusi sa rezolvi cateva probleme mai vechi care nu-ti dau pace.

Daca visezi ca ai o coborare rapida cu schiurile inseamna decadere, necazuri.

Daca visezi ca urci cu schiurile ajutat de teleschi sau urci cu un teleferic inseamna ascensiune.

Daca visezi costum de schi inseamna nevoia ta de protectie, de ajutor pentru a depasi anumite obstacole.

Daca visezi ca practici schi nautic inseamna deceptii in lant pe care le vei simti in viitor de la mai multe persoane, poate fi vorba chiar despre iubitul tau.

Daca visezi ca schiezi fara sa stii sa schiezi inseamna teama fata de ceva sau cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here