Daca visezi scanduri, inclusiv scanduri noi inseamna ca vei fi invitata la casatoria unui membru al familiei, va fi nunta mare, multa veselie si fericire. Mai poate fi vorba despre cererea ta in casatorie, dar si despre o logodna a ta, a altuia sau organizarea acestui eveniment. Oricum acest vis iti trezeste bucurii, impliniri si multe sperante. Acest vis mai poate semnifica riscuri pe care in sfarsit esti gata sa ti le asumi, dar si schimbari ce se vor produce in viata ta.

Daca visezi o scandura din lemn inseamna ca sunt lucruri in viata ta care pot fi imbunatatite si trebuie sa te organizezi in acest sens. Daca ai nevoie de ajutorul cuiva, ai face bine sa-l ceri.

Daca visezi ca rupi o scandura inseamna ca vei refuza, asa cum ai facut-o mereu , ajutorul pe care ti l-a acordat o alta persoana.

Daca visezi o scandura mucegaita, putrezita inseamna anumite idei despre viitor, mai degraba ganduri, care din fericire nu se materializeaza.

Daca visezi ca mergi pe o scandura inseamna riscuri, griji, usoare temeri.

Daca te visezi construind ceva din scanduri inseamna oarecum revenirea la normalitate, pacea pe care ti-ai gasit-o in interior, acel echilibru de care aveai atata nevoie.

Daca visezi cherestea inseamna nerealizari, tristete, dar si nevoia ta proprie de a termina proiectele pe care le-ai inceput si dorinta ta de a sti totul finalizat, mai ales ca vei castiga foarte mult de pe urma acestora.

Daca visezi stalpi din cherestea ordonati inseamna ca vei avea parte de laude la job, si chiar avansare sau promovare la locul tau de munca sau daca ai o afacere, idei bune si profitabile legate de aceasta. Daca visezi cherestea ordonata inseamna o viata implinita si foarte fericita.

Daca visezi cherestea peste tot intr-un depozit inseamna disensiuni, scandal la care vei fi implicata, in familie sau intre prieteni.

Daca visezi cherestea prelucrata inseamna intoarcerea la origini, nu ai devenit altfel, uitand de unde ai plecat, esti in continuare cu picioarele pe pamant.

Daca te visezi cumparand cherestea inseamna ca iti vei gasi sufletul pereche, va fi o dragoste pe deplin impartasita.

Daca visezi lemn inseamna ca viata ta se va inrautati, prejudicii mari, dar poate fi vorba si despre verticalitate, spirit creativ, forta, energie, iar lemne scorojite inseamna zile senine in casa.

Daca visezi ca aduni lemne inseamna necazuri in familie.

Daca visezi lemne taiate inseamna suferinta pe care ti-o provoaca anumite lucruri si neputinta ta de a interveni.

Daca visezi lemne aranjate, organizate inseamna nevoia ta de a-ti organiza viata.

Daca visezi lemne sparte inseamna ca vei fi platit pentru ceea ce faci, vei avea castiguri insemnate, dar daca tu le spargi inseamna paguba.

Daca visezi ca vezi pe cineva spargand lemne inseamna ca relatia ta de dragoste se va sfarsi.

Daca visezi ca pui lemne in foc inseamna semnimente de dragoste, flacara vie in relatia pe care o ai.

Daca visezi banca din lemn inseamna viata adulterina, dar si promisiuni facute sau primite, uneori insa in van, dar si obtinerea unui profit din anumite activitati.

Daca visezi casa de lemn inseamna cearta, in general, iar daca visezi ca lucuiesti in aceasta inseamna ca nu esti perceputa corect, iar in familia ta vei avea numeroase certuri.Daca visezi ca-ti construiesti o casa din lemn inseamna ca vei primi sprijinul cuiva astfel incat sa pricepi exact ce se intampla cu tine si in jurul tau. Daca visezi casa de lemn apartinand altor oameni inseamna ca nu mai trebuie sa pleci de la premisa ca toti oamenii sunt rai, cunoaste-i, poate vei avea surprize placute.

Daca visezi o cruce din lemn inseamna optimism, bunatate, fericire.

Daca visezi un gard din lemn inseamna informatii noi si bune care te vor face foarte fericita, iar o usa din lemn inseamna comunicare facila, prietenie.

Daca visezi cutie din lemn inseamna afaceri riscante, un job nesigur.

Daca visezi ca arzi lemnele inseamna rusinea pe care o vei simti raportat la ceva sau cineva.

Daca te visezi carand lemne cu spatele inseamna munca deosebit de grea pe care trebuie s-o prestezi pentru a putea supravietui, iar lemne de foc in vis inseamna avutie considerabila.

Daca visezi ciocan de lemn inseamna tensiune.

Daca visezi coada de matura din lemn inseamna situatii tensionate la serviciu.

Daca te visezi descarcand lemne dintr-un camion inseamna suparari .

Daca visezi pardoseala din lemn inseamna ca ai sentimente frumoase pentru o persoana care in prezent nu-ti e iubit.

Daca visezi lemn slefuit inseamna calatorie, voiosie, multe bucurii si satisfactii.

Daca visezi un obiect din lemn inseamna decizii luate pe negandite si pe care le regreti.

Daca visezi un pod din lemn, usor nesigur inseamna ca nu esti deloc ambitioasa.

Daca visezi multe lemne langa casa ta inseamna lipsuri, poate fi vorba si despre boala.

Daca visezi lemne uscate inseamna castiguri mari, dar si plasarea unor sume mari in diverse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here